Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Έτρεξε" τον Γκαρσία ο Μπόλονι!




Ο Ρουμάνος τεχνικός συμμετείχε στο... ατομικό πρόγραμμα του Ουρουγουανού το πρωί της Τετάρτης (13/7), τον οποίο θέλει να έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό.



Μπορεί στον ΠΑΟΚ οι εξελίξεις στο διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι να είναι πολλές, ωστόσο, όσοι βρίσκονται στην Ολλανδία δεν ξεχνούν τον βασικό τους στόχο τις τελευταίες μέρες, που δεν είναι άλλος από την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Λάζλο Μπόλονι το πρωί της Τετάρτης (13/7) αποφάσισε να κάνει παρέα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα. Οι δυο τους έτρεξαν αρκετά, συνομίλησαν και αυτό που φάνηκε ήταν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός ποντάρει πολλά στην παρουσία του Ουρουγουανού στην ομάδα και θέλει να τον έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό.
Άλλωστε, κάτι παρόμοιο έκανε και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο ο "Δικέφαλος" βρισκόταν στην Ελλάδα, προκειμένου ο Πορτογάλος να χάσει κάποια περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.

Περίπατος και ασκήσεις
Κάποιοι από τους υπόλοιπους παίκτες έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ κάποιοι άλλοι περπάτησαν στο δάσος του Ντόοβερθ. Κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν μόνο οι τέσσερις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ (Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γλύκος, Γιακουμής), οι οποίοι γυμνάστηκαν με τον Στέφανο Αϊβαλιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου