Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ανόρθωση-ΠΑΟΚ 1-0 (video)



Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Ανόρθωση, Στο σημερινό φιλικό που έγινε στα πλαίσια
του τουρνουά που διοργανώνει η κυπριακή ομάδα για τα 100 χρόνια της.


Δεν ήταν και το ιδανικό για την εξαγωγή συμπερασμάτων το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανόρθωση. Λίγο οι απουσίες λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, λίγο η υπερβολική ζέστη που επικρατούσε και λίγο οι άδειες εξέδρες στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" δημιούργησαν συνθήκες αγγαρείας για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Παρόλα αυτά, όμως, κάποιες αδυναμίες των φιλοξενουμένων στην άμυνα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Η φάση του 39ου λεπτού από την οποία προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά του ξεχασμένου στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, Τζανίσιο, πιστοποιεί αυτό που ο Μπόλονι έχει διαγνώσει από την αρχή της προετοιμασίας και ευτυχώς δεν φάνηκε στα ματς με την Βαλερένγκα: Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην αεράμυνα και ειδικά στη συνεννόηση των κεντρικών αμυντικών του.
 Κόντρα στην Καρπάτι, βέβαια, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Κοντρέρας και τον Τσιρίλο, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοήσει την επανεμφάνιση της γνωστής αδυναμίας της ομάδας.

Υπήρχαν, βέβαια και θετικά, όπως η, κατά διαστήματα, συνεργασία των Βιεϊρίνια (ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο του ελεύθερου επιθετικού), Αθανασιάδη και Γεωργιάδη και φυσικά η θέρμη με την οποία οι ΠΑΟΚτσήδες της Κύπρου αγκάλιασαν την ομάδα


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Ανόρθωση: Στακόβιακ, Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ ((46' Ανγκέλοφ Σ.), Λαμπάν (82' Θεοδώρου), Κόζιν , Ρονκάτο (65' Ρέζεκ), Λαβόρδε, Βουτσίτσεβιτς, Ανγκέλοφ Ε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57' Ζουλιαν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Γκαρσία (42' Σκέμπης), Αρίας (57' Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90' Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57' Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57' Έτο)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου