Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Καρπάτι-ΠΑΟΚ 1-1 (φωτό+βίντεο)


Ο ελλιπής ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα στην Καρπάτι αλλά το γκολ του Μπαλάφα στο 55' ήταν αρκετό! Πήρε το πολύτιμο 1-1 και θα δώσει και πάλι το παρών στους ομίλους του Europa League!





Η Καρπάτι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να γυρίσει γρήγορα το 2-0 της Τούμπας, πίεζε πολύ τους παίκτες του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να κερδίζει εύκολα τη μπάλα και να φέρνει γρήγορα το παιχνίδι στην πλευρά του Κρέσιτς. Οι Ουκρανοί απείλησαν από μακριά στο 3' με το σουτ του Χουντόμπιακ (αρκετά μέτρα άουτ), η καλύτερη ευκαιρία όμως ήρθε έξι λεπτά αργότερα όταν ο Κρέσιτς αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά την εκτέλεση φάουλ του Λούκας.

Στο επόμενο 10λεπτο, οι Ουκρανοί πίεσαν ακόμα περισσότερο, ο ΠΑΟΚ ήταν αποσυντονιασμένος και λίγο έλειψε να δεχτεί το γκολ στο 22' όταν ο Κχολόντιουκ με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα του Κρέσιτς αλλά ο Μαλεζάς απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή! Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αντεπίθεση με τον Γεωργιάδη που μπήκε στη περιοχή αλλά καθυστέρησε και έτσι οι γηπεδούχοι πρόλαβαν και απομάκρυναν!

Σταδιακά, ο ΠΑΟΚ άρχισε να πατάει καλύτερα όμως τα πολλά λάθη του απαγόρευσαν να απειλήσει, με την δεύτερη καλύτερη στιγμή να έρχεται στο 33' όταν και ο Βιεϊρίνια (σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που προβλημάτισε την άμυνα της Καρπάτι) κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ωστόσο η εκτέλεση του Φωτάκη έστειλε τη μπάλα πάνω από τέρμα των γηπεδούχων. Η Καρπάτι ανέβασε κάπως το ρυθμό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενη το ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο και έτσι οι Ουκρανοί με δύο-τρεις πάσες έφταναν εύκολα έξω από την περιοχή. Όμως, για να παραβιάσουν την εστία του Κρέσιτς χρειάστηκαν και ένα χαζό πέναλτι που έκανε ο Έτο (τράβηξε τον Μπατίστα μετά από εκτέλεση φάουλ που είχε γίνει κοντά στο χώρο του κέντρου) και έτσι ο Λούκας ευστόχησε στο 45' στέλνοντας την ομάδα του με το 1-0 στα αποδυτήρια και με αυξημένες τις ελπίδες για τη πρόκριση.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι Ουκρανοί μπήκαν και πάλι δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας, όμως στο 55' ο ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό που ήθελε δίνοντας ένα τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Εκτέλεση φάουλ από τον Λίνο, ο Μπαλάφας στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό σουτ έκανε το 1-1 και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένος στη συνέχεια και δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ η αποβολή του Φεντέτσκι στο 69ο λεπτό ήταν το κύκνειο άσμα των ελπίδων της Καρπάτι. Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Γεωργιάδης κυνήσε το γκολ και το πέτυχε στο 73', ωστόσο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους παρότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη και έτσι ο Δικέφαλος δίνει το ραντεβού στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Europa League!







alt


alt








alt



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου