Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Βαλερένγκα στον οποίο εφιστά την προσοχή της ομάδας, μίλησε ο άσος του ΠΑΟΚ, Ετό. Τι είπε για τους Λάζλο Μπόλονι, Κοστίν Λαζάρ, αλλά και την απουσία του Πάμπλο Κοντρέρας από τις υποχρεώσεις της ομάδας.



Ο Βραζιλιάνος μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στον «Sport 103 FM» και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά:
«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τα βασικά στοιχεία ήταν η ηρεμία και η υπομονή που ζήτησε ο προπονητής μας να έχει η ομάδα και έτσι μπορέσαμε να φτάσουμε στην επιτυχία. Σε καμία περίπτωση η ρεβάνς δεν είναι τυπική διαδικασία. Η ομάδα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην έχει καμία δυσάρεστη έκπληξη».

Για το 3-3 της Βαλερένγκα με τη Λίβερπουλ: 

«Αυτό επιβεβαιώνει ότι είναι μια καλή ομάδα, μια έξυπνη ομάδα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον αγώνα της Πέμπτης ».

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βαλερένγκα σε σχέση με το φιλικό με τον Πιερικό: 

«Φυσικά η ομάδα μέσα στην εβδομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Πιερικό ήταν ένα φιλικό, ενώ το παιχνίδι με τους Νορβηγούς ήταν ένα επίσημο παιχνίδι και είχαμε μεγάλο κίνητρο». 

Για τον Λαζάρ:

«Οπωσδήποτε έχει συμβάλλει η παρουσία του. Πρόκειται για ένα παίκτη που έχει μεγάλες δυνατότητες και όλη η ομάδα το αναγνωρίζει αυτό. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να τον βοηθήσει. Αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία υπήρχε κενό και σίγουρα βοήθησε στα μέγιστα».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: 

«Ο προπονητής αυτός είναι πολύ έμπειρος. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, βοηθάει πολύ στην προπόνηση και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις».

Για την ψυχολογία της ομάδας:

« Οι προπονήσεις δεν είναι τόσο σκληρές αυτήν τη στιγμή, γιατί έχει αρκετή ζέστη και είναι επικεντρωμένες στο τακτικό κομμάτι».

Για το αν ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:
«Φυσικά και είναι ο στόχος μας. Δε θα ήταν το καλύτερο να κληρωθεί με μια δύσκολη ομάδα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και είναι έτοιμος να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους».

Για το αν λείπει ο Πάμπλο Κοντρέρας από την ομάδα: 

«Φυσικά και θα βοηθήσει πάρα πολύ γιατί πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη. Πρώτον θα κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο και θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του».

gazzetta.gr