Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Λαζάρ: "Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ"


lazar-2


Ο Κοστίν Λαζάρ παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του και μίλησε για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Τα όσα είπε ο Ρουμάνος στους δημοσιογράφους της χώρας του:«Είναι πολύ ωραία η ζωή στην Ελλάδα. Χρειαζόμουν μία τέτοια αλλαγή, οι τελευταίοι 5 μήνες στην Ρουμανία δεν ήταν τόσο καλοί για μένα. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Τα πάω αρκετά καλά με τον κ. Μπόλονι ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του σε μία ξένη χώρα κάτι που είναι σημαντικό για το θέμα της προσαρμογής».
Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο Europa League, απάντησε: «Να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League και να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο».
Για τους προσωπικούς του στόχους, ανέφερε: «Λυπάμαι που έφυγα, αλλά ήθελα να δοκιμάσω να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Θέλω να κάνω όνομα εδώ».
Όσον αφορά τις ρουμάνικες ομάδες Europa League, τόνισε: «Έχουν πιθανόητες πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μακάρι να προκριθούν όλες για το καλό της Ρουμανίας. Πάντως, προσωπικά θέλω να τις αποφύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου