Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σαλπιγγίδης: «Είμαι έτοιμος να παίξω»



Η «δίψα» του 30χρονου φορ να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγωνιστική δράση τον ανάγκασε να ζητήσει από τον προπονητή του να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς για τα πλέι οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.



 Ο Σαλπιγγίδης που είχε υποστεί θλάση τρίτου βαθμού θέλει να δώσει το παρών στις δύσκολες μάχες της ομάδας του για πρόκριση στους ομίλους και το έκανε γνωστό στον Λάζλο Μπόλονι.
Την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στην Καρπάτι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι εξέφρασε στον Λάζλο Μπόλονι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Δεν ρισκάρει ο Ρουμάνος φοβούμενος πιθανή υποτροπή του διεθνή επιθετικού. 
Στο μεταξύ, μπορεί να μεσολαβεί μία εβδομάδα μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα, ωστόσο όπως αναφέρει το ιατρικό τιμ ο Έλληνας φορ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων και πιθανότατα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, αφού δεν θέλει να υπάρξει κάποια υποτροπή και να χάσει για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου