Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μπόλονι:"Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άμαξα, πριν πάρουμε στην κατοχή μας το άλογο!"


Στη δυσκολία του αγώνα με την Καρπάτι αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με την ουκρανική ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, θέλοντας, προφανώς, να κρούσει το καμπανάκι λέγοντας πως η αυριανή (18/8) αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν είναι Βαλερένγκα.


 Ακόμη, στάθηκε στην ποιότητα που πρέπει να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που όπως είπε θα παίξει καθοριστικό ρόλο, και έδειξε εκνευρισμένος από την συνεχή κουβέντα που γίνεται για το οικονομικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:


"Αυτή τη στιγμή η κατάστασή μας είναι ίδια με αυτήν που υπήρχε πριν τον αγώνα με τη Βαλερένγκα, γιατί η ομάδα μου έχει τα ίδια καλά στοιχεία και τα ίδια προβλήματα. Αυτό που ξέρω ότι θα είναι μία διαφορετική διαδικασία, γιατί η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα από τη Βαλερένγκα. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να είμαστε αντάξιοι αντίπαλοι της Καρπάτι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο γήπεδο, να δείξουμε την ποιότητά μας και τα δυνατά μας σημεία. Αν μιλούσα παραπάνω θα έπρεπε να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Θα απαντήσω όπως μπορώ στις ερωτήσεις σας."


Που υστερεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρπάτι: "Η Καρπάτι είναι μία πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βαλερένγκα. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες."


Για το αν αγχώνει την ομάδα ότι το πρώτα ματς θα γίνει στην Τούμπα: "Το ποιο θα είναι καλό αποτέλεσμα θα το πούμε μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση και εμείς και η Καρπάτι που πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς."



 
Για το ποια προβλήματα αντιμετωπίζει: "Προφανώς γνωρίζεται ότι έχουμε προβλήματα στην επιθετική γραμμή. Ο Σαλπιγγίδης και ο Παπάζογλου δεν βρίσκονται στη διάθεσή μας και ο Ίβιτς δεν είναι κοντά μας. Αυτά είναι τα γνωστά μας προβλήματα."


Για το πως θα αντιμετωπίσει την Καρπάτι: "Πάλι πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά στοιχεία. Χρειάζομαι την εμπειρία, την εξυπνάδα των παικτών μου. Παίζουν με μία αντίπαλο που δεν βρίσκεται στην πραγματική της θέση. Η Καρπάτι θα τερματίσει στις θέσεις 4-8 στην Ουκρανία. Ξέρω επίσης ότι αγωνιζόμαστε εναντίον μιας ομάδας που δεν έχει οικονομικά προβλήματα, οπότε απέναντι στον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους έχουμε πράγματα να αντιπαρατάξουμε. Με χαμηλό προφίλ, έχω την πεποίθηση ότι θα κάνουμε δύο καλά παιχνίδια."


Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του: "Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά για το πόσο έτοιμοι είναι η ομάδα. Εμείς έχουμε δύο επίσημα και η Καρπάτι περισσότερα. Σίγουρα εμείς δεν έχουμε τον ιδανικό ρυθμό. Η Καρπάτι έχει καλύτερο ρυθμό."


Για το αν μίλησε με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ): "Αυτήν την περίοδο η αλήθεια είναι ότι αν θες να βρεις πληροφορίες για μία ομάδα μπορείς να της βρεις οπουδήποτε, αλλά μου δώσατε μία πολύ καλή ιδέα."


Για το αν η μέχρι τώρα πορεία της Καρπάτι στο ουκρανικό πρωτάθλημα μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα όχι. Κι αν κάποιος έχει αυτήν την κακή νοοτροπία θα είμαι εκεί για να του την αλλάξω."


Για τη σοβαρότητα του αγώνα με την Καρπάτι: "Το παιχνίδι αυτό έχει την ίδια πίεση με αυτά της Βαλερένγκα. Σε εκείνα έπρεπε να κερδίσουμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την πρόκριση."
"Επειδή δεν καταλαβαίνω ούτε ελληνικά, ούτε ουκρανικά, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι προπονητής ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για οικονομικά προβλήματα. Δεν είμαι μέλος του συμβουλίου της ομάδας για να ψάξω να βρω λύσεις. Το μόνο που είπα είναι ότι οι ουκρανικές ομάδες δεν έχουν οικονομικά προβλήματα όπως οι ελληνικές. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία, από ό,τι μαθαίνω από φίλους μου και σε άλλες χώρες."



 
Για το ποιους παίκτες της Καρπάτι ξεχώρισε: "Γενικά έχουν μία πολύ καλή ομάδα. Οι Ισπανοί παίκτες έχουν καλή ποιότητα. Το δεξί μπακ νομίζω ότι θα πάει στη Σαχτάρ. Έτσι μου είπε ο Λουτσέσκου! Έχουν πολύ δυνατή μεσαία γραμμή και... σταματώ εδώ."


Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μεταγραφές: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται δύο οποιουσδήποτε παίκτες, αλλά δύο δυνατούς παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες πρέπει να τους δείξεις τις δυνατότητές σου. Αυτήν την στιγμή πραγματικά δεν ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Για αυτό δεν έρχονται παίκτες."


Για το αν πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στο μεταγραφικό κομμάτι: "Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άμαξα, πριν πάρουμε στην κατοχή μας το άλογο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου