Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Εγκρίθηκε η Α.Μ.Κ. άνοιξε ο δρόμος για τους επενδυτές




H έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και αποφασίστηκε η νέα αύξηση κεφαλαίου 20.200.002 ευρώ.




Οι κ.κ. Φαρλαλής και Μαυρομάτης ανέλαβαν χρέη προέδρου και αντιπροέδρου της συνέλευση η οποία προχώρησε κανονικά αφού υπήρχε εκπροσώπηση από το 67,2055% των μετόχων δηλαδή πάνω από τα 2/3 όπως απαιτούνταν.

Το θέμα της αιρετής διοίκησης δεν προχώρησε καθώς κανένας δεν έθεσε υποψηφιότητα, ενώ ο κ. Μαυρομάτης ανακοίνωσε ότι η νέα αύξηση θα γίνει για ένα ποσό της τάξης των 20.200.002 ευρώ για να καλυφθεί η αρνητική θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εκεί ανακοινώθηκε ότι η νέα αύξηση θα κρατήσει μέχρι τις 22/9 με δικαίωμα παράτασης ενός μήνα.

Διευκρινίστηκε ότι θα μετοχοποιηθούν άμεσα οι 950.000 ευρώ που μπήκαν πρόσφατα από τους κ.κ. Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, ενώ διάφοροι μέτοχοι είχαν ορισμένες ερωτήσεις αναφορικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ορισμένα άλλα θέματα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ούτε μας ζήτησαν κάποιο επιπλέον έγγραφο», επισημάνθηκε.
«Τότε να κάνετε μηνύσεις σε όσους έμπλεξαν το όνομα του ΠΑΟΚ», απαίτησαν αρκετοί μέτοχοι.

Άλλοι μέτοχοι ρωτούσαν για το ύψος του ανοίγματος της σημερινής διοίκησης, αλλά η απάντηση που πήρα ήταν ότι: «Η αρνητική θέση της εταιρίας μαζί με τις οφειλές προς το δημόσιο είναι 20,2 εκ. ευρώ, όσο και η αύξηση που ανακοινώθηκε».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία δεν υπήρχε εκπρόσωπος των κ.κ. Σαχπατζίδη και Φλωρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου