Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Αποστολόπουλος: «Ονειρο το ντεμπούτο σε γεμάτη Τούμπα»

apostolopoulos-2

O Αλέξανδρος Αποστολόπουλος παραχώρησε δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα και μίλησε για την εκτίμηση που τρέφει ο Λάζλο Μπόλονι στο πρόσωπό του αλλά και το όνειρο που έχει για το ντεμπούτο του με τα "ασπρόμαυρα".
Tα όσα δήλωσε στη "Sportday":


Για την εκτίμηση του Μπόλονι προς το πρόσωπό του: «Είναι πολύ σημαντικό όταν ο κ. Μπόλονι, ένας προπονητής τέτοιου επιπέδου, αναφέρεται σε μένα. Πλέον είναι στο χέρι μου για να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αν δουλέψω σκληρά, σύμφωνα με αυτά που μου έχει πει ο προπονητής μου, θα έχω ελπίδες».
Για το πόσο έχει ωριμάσει: «Σίγουρα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που δοκιμάστηκα σε προετοιμασία από τον κ. Σάντος έχουν αλλάξει αρκετά. Για παράδειγμα, με βοήθησε πολύ, για να ωριμάσω αγωνιστικά, το... αγροτικό μου στη Γ' Εθνική με τη Ζάκυνθο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έμαθα πολλά, έχοντας αρκετά παιχνίδια στα πόδια μου».

Για την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
 «Το όνειρό μου είναι να κάνω ντεμπούτο σε επίσημο ματς στην Τούμπα και να έχω απέναντί μου 30.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έπαιξα λίγο στο φιλικό με τον Πιερικό στην Τούμπα κι ανατρίχιασα, παρ' όλο που το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο».
Ο Αποστολόπουλος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, 60 λεπτά εναντίον της Γκρόνινγκεν, 19 λεπτά με την Ούπεν κι άλλα 25 λεπτά με τον Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου