Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Νέα χορηγία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε ακόμη μία εταιρία στο χορηγικό πρόγραμμά του «300 του ΠΑΟΚ», με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την «ASTRO LIGHTING».



Το χορηγικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά» αφορά επιχειρηματίες που θέλουν με χαμηλό κόστος να προβάλουν την εταιρία τους μέσω της ομάδος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«H Κ.Α.Ε. ΠΑ.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι και η εταιρία “Astro Lighting” συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε όλους τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. που θέλουν να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ «ASTRO LIGHTING» 

Από το 1976 η εταιρία φωτιστικών “ASTRO LIGHTING” αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για τον ολοκληρωμένο φωτισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Η πλούσια συλλογή απο χειροποίητα ορειχάλκινα πρωτότυπα φωτιστικά της εταιρίας αλλά και η συνεργασία της με καταξιωμένους οίκους φωτισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και  στο εξωτερικό προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν μέσα απο μια μεγάλη γκάμα τα φωτιστικά εκείνα που θα δώσουν καλαισθησία, λειτουργικότητα και ξεχωριστά μοναδικό style στον προσωπικό ή επαγγελματικό τους χώρο.

Επιλογές σε oικονομικές σειρές φωτιστικών σε τιμές βιοτεχνίας αλλά και μοντέρνα, κλασσικά και νεοκλασσικά σχεδια φωτιστικών διακοσμημένα με τα διεθνούς φήμης κρύσταλλα Swarovski.

Πλήρης κατάλογος και σε απλίκες, πορτατίφ, επιτραπέζια λαμπατέρ, επιδαπέδιες εστίες φωτισμού, spots, κρυστάλλινα panels, οπτικές ίνες, φωτισμός led, φωτιστικοί πίνακες,φωτιστικά εξωτερικού χώρου και κήπου.

Μελέτη και παραγωγή ειδικών κατασκευών σε ειδικές διαστάσεις και χρώματα κατόπιν παραγγελίας είναι εφικτη για όλους τους πελάτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Διατηρώντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, η εταιρία προσφέρει λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας ενώ υπάρχει εγγύηση ποιότητας και άμεσο δωρεάν service για τα φωτιστικά.

INFO

WEB: www.astrolighting.gr

FB: ASTRO LIGHTING

E-MAIL: astrolighting@hotmail.com

SHOW ROOM 1: Μακεδονίας 22, Άγιος Ιωάννης Καλαμαριάς, τηλ/φαξ 2310441050

SHOW ROOM 2: Κ.Καραμανλή 38, Ελευθέριο-Κορδελιό, τηλ/φαξ 2310763508

Manager: Ιωάννης Ελευθεριάδης, κινητό τηλέφωνο 6972282292».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου