Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τι λέει ο βρετανικός τύπος για τον Πορτογάλο και τι οι επενδυτές!

Τι λένε οι Άγγλοι για το Βιεϊρίνια και τι πιθανότητες δίνουν για τη μεταγραφή του στη Μπλάκμπερν. Ποια είναι η θέση των υποψήφιων επενδυτών.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας dailymail.co.uk αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν για τον Αντελίνο Βιειρίνια δίνοντας μάλιστα και... ποσοστά για την πιθανή μετακίνηση του στους Άγγλους. Συγκεκριμένα, σε αυτό το άρθρο διερευνώνται οι περιπτώσεις τεσσάρων παικτών (του μεσοεπιθετικού του "Δικεφάλου" και των Μπαλοτέλι, Τρεζεγκέ και Πιάνιτς) για το πόσο πιθανό είναι να μετακομίσουν στις ομάδες που τους... καλοβλέπουν. Σχετικά με το θέμα του Βιεϊρίνια στην εν λόγω ιστοσελίδα κάνουν λόγο για ένα ποσοστό 60% να "τελειώσει" η μεταγραφή του παίκτη του ΠΑΟΚ στην Μπλάκμπερν.

Αφού αρχικά γίνεται λόγος στο αγωνιστικό προφίλ του Βιεϊρίνια στη συνέχεια αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι "στον ΠΑΟΚ θέλουν το ποσό των 5.700.000 ευρώ (σ.σ. αναφέρεται το ποσό 5.000.000 λιρών) για το αστέρι τους. Αυτό το ποσό θεωρείται ψηλό για την Μπλάκμπερν στην οποία εκτιμούν ότι με μια προσφορά των 4.000.000 ευρώ (σ.σ. αναφέρεται το ποσό 3.500.000 λιρών) μπορεί να είναι αρκετή για να πάρουν τον παίκτη".

Οι Άγγλοι μάλιστα τονίζουν μεταξύ άλλων πως "οι Έλληνες έχουν ανάγκη τα χρήματα" ενώ γίνεται αναφορά και "στις συζητήσεις που γίνονται με νέους επενδυτές" επισημαίνοντας για το θέμα αυτό πως η πώληση του "εξτρέμ δεν θα μπορούσε να δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις".

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Οι απόψεις των υποψήφιων επενδυτών

Αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι οι υποψήφιοι επενδυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport".

Όπως υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα "από το περιβάλλον των υποψήφιων επενδυτών προκύπτει πως ο παίκτης δεν πωλείται, τουλάχιστον όσο αυτοί θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας".

Σύμφωνα με το περιβάλλον των Γιώργου Σαχπατζίδη και Βασίλη Φλωρίδη, λοιπόν, ξεκάθαρη πρόθεση και των δύο αποτελεί η παραμονή του Πορτογάλου άσου στην Τούμπα, εφόσον, βεβαίως, εμπλακούν τελικά οι ίδιοι στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου