Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ







Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απευθύνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ, εφιστώντας του την προσοχή για όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League 2011-12, αφού ο νέος πειθαρχικός κώδικας προβλέπει αυστηρές ποινές και όπως γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά, για τον ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα αυστηρότερες. Το ζήτημα με τα προστίματα που πληρώνει η ομάδα μας κάθε χρονιά, είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία για όποιον θεωρεί ότι ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ είναι ένα καφενείο όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει... 





Όπως θα διαβάσετε αναλυτικά και στην ανακοίνωση, το πρόστιμο είναι μεγάλο για το άναμμα πυρσών και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για την ρίψη του. Όποιος αγαπάει λοιπόν αυτή την ομάδα και δεν την βλέπει σαν "μόδα" για να πουλάει μαγκιά στα φιλαράκια του και τις γκομενίτσες, ας το δείξει με τις πράξεις του γιατί πλέον τη λέξη "αδερφός" θα πρέπει να την ξεστομίζουμε μόνο για όσους πονάνε τα 4 ιερά γράμματα και δεν χρησιμοποιούν αυτόν τον σύλλογο για να επιδεικνύουν τις παραβατικές τους συνήθειες...

«H έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-12, μας υποχρεώνει να εναρμονιστούμε με το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, ο οποίος είναι εξαιρετικά αυστηρός, με αποκορύφωμα το χρηματικό πρόστιμο των 40.000 ευρώ (20.000 το πρόστιμο και αφαίρεση του ίδιου ποσού από την προβλεπόμενη χορηγία του ΟΠΑΠ) για το άναμμα έστω και ενός πυρσού (οι ποινές είναι αυστηρότερες για τη ρίψη), ποινή που διπλασιάζεται αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο στο επόμενο παιχνίδι (80.000 ευρώ), ενώ στο τρίτο παιχνίδι το πρόστιμο τριπλασιάζεται (120.000 ευρώ) και επιπλέον επιβάλλεται ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
Σε κάθε επόμενο παιχνίδι, που θα ανάψει έστω και ένας πυρσός, η προαναφερθείσα ποινή θα διπλασιάζεται (240.000 ευρώ και δύο αγωνιστικές, 480.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές) κ.ο.κ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν έστω μία νίκη, το ελάχιστο πρόστιμο είναι 160.000 ευρώ.
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, θεωρούμε επιβεβλημένο να καλέσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, το σταθερότερο χρηματοδότη της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά που είτε με το εισιτήριο διαρκείας είτε με την αγορά μετοχών συμβάλλει στην αναγέννηση της ομάδας, να προστατεύσει τα συμφέροντα της αλλά και της ίδιας του της επένδυσης. Έχουμε όλοι καθήκον να μη δώσουμε το ανάλογο δικαίωμα, σε όσους έχουν στόχο να ανακόψουν την πορεία μας.
Εχθροί του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο όσοι του στήνουν παγίδες, αλλά και αυτοί που ενώ τις γνωρίζουν, πέφτουν μέσα, είτε ηθελημένα είτε όχι».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου