Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πόσα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία από τους επενδυτές και οι δηλώσεις τους!

500.000 ευρώ μπήκαν σήμερα στα ταμεία της ΠΑΕ ενώ αναμένονται άλλες 250.000 από Δευτέρα. Μέσα στις 10 επόμενες μέρες και τα 6 εκατ. ευρώ. Διαβάστε τις δηλώσεις των Σαχπατζίδη και Φλωρίδη.

Σήμερα Παρασκευή λοιπόν, (5/8) μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό 500.000 ευρώ από τον Βασίλη Φλωρίδη και στις αρχές της άλλης εβδομάδας 250.000 ευρώ από τον Γιώργο Σαχπατζίδη που μαζί με τα 250.000 ευρώ (συν 50.000 ευρώ για τη σουίτα του) που είχε βάλει την περασμένη εβδομάδα ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας, κάνουν σύνολο 1 εκ. ευρώ.

Στη συνέχεια εντός του επόμενου δεκαημέρου θα μπουν άλλα 6 εκ. ευρώ και μόλις αυτό συμβεί θα προχωρήσει η διαδικασία από τον Θανάση Κατσαρή για την συγκρότηση νέας διοίκησης πρωτοδικείου.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω χρήματα θα μετοχοποιηθούν μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει στις 25 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις των επενδυτών

Οι δηλώσεις έγιναν μετά το χθεσινό ματς με την Βαλερένγκα.
"Θα βάλουμε την Παρασκευή (5/8) 500.000 ευρώ", είπε, προσθέτοντας: "Όλα θα πάνε καλά. Σήμερα μου άρεσε η ομάδα που είδα, θα προχωρήσουμε." Όταν ρωτήθηκε για το αν θα προκύψει νέα διοίκηση ή απλά διεύρυνση της τωρινής, τόνισε: "Θα κάνουμε νέα διοίκηση. Εγώ θα είμαι πρόεδρος και φυσικά θα παραμείνουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας σε ρόλο αντιπροέδρου."

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Βασίλη Φλωρίδη οι επενδυτές της ΠΑΕ πολιορκήθηκαν από οπαδούς της ομάδας που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τα σχέδιά τους. Αυτό που τόνισε ο Γιώργος Σαχπατζίδης ήταν: "Πρώτα θα πληρωθούν οι παίκτες και μετά όλα τα άλλα." και πρόσθεσε: "Εμείς δεν αφήνουμε την ομάδα χωρίς μεταγραφή".

απο olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου