Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Μπαίνουμε στην Α.Μ.Κ"

Μπαίνουν στην αύξηση, μαζεύουν χαρτιά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης, ανακοινώνοντας την πρόθεση τους να συμμετέχουν στην ΑΜΚ και να ενισχύσουν την ομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



"Το γνήσιο ενδιαφέρον μας για την πορεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποδειχθεί έμπρακτα και επανειλημμένα, στο πρόσφατο, αλλά και στο απώτερο παρελθόν. Σήμερα (24/8), με μεγάλη ικανοποίηση δηλώνουμε και δημόσια την απόφαση μας να μετάσχουμε στην Α.Μ.Κ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εγκρίθηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, της 22-08-2011. Στην απόφαση μας αυτή κινηθήκαμε με γνώμονα της ανάγκη στήριξης της ΠΑΕ και της ομάδας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομικά και αγωνιστικά στιγμή.
Για τον σκοπό αυτό έχουμε θέση σε κίνηση τη διαδικασία συγκέντρωσης όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την πραγματοποίηση από τις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαίου ελέγχου νομιμότητας και διαφάνειας και για την έκδοση των απαραίτητων αδειών.
Εν τω μεταξύ, ενώ επίκειται η λήξη της μεταγραφικής περιόδου που μπορεί να αποδειχθεί καίριας σημασίας για την περαιτέρω αγωνιστική πορεία της ομάδας, ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν την υπονόμευση της προσπάθειας μας για στήριξη της ομάδας.
Καταδικάζουμε τις ανεύθυνες αυτές ενέργειες που, εν όψει της μεταγραφικής κρισιμότητας των αμέσων προσεχών ημερών, γίνονται επιζήμιες για την αγωνιστική πορεία του "Δικεφάλου".΄Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα πράξουμε κάθε τι που περνά από το χέρι μας, ώστε οι ανεύθυνοι σπερμολογία να διαψευσθεί και η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να βρει την ομάδα μας με τον τρόπο που αξίζει στη μακρά αγωνιστική της παράδοση και ταιριάζει με τις πρωταθλητικές της φιλοδοξίες.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Φλωρίδης
Γεώργιος Σαχπατζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου