Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πρόταση για Μάντζιο!

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Η ανάγκη που έχει ο "Δικέφαλος" για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού έγινε εντονότερη μετά τον τραυματισμό του Θανάση Παπάζογλου και σύμφωνα με πληροφορίες οι "ασπρόμαυροι" κινούνται ήδη για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.



Ο τελευταίος είναι γεγονός πως την προηγούμενη σεζόν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην Μαρίτιμο, όμως, θεωρείται αξιόλογη επιθετική λύση για το ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, είναι σε καλή ηλικία (28 ετών), έχει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και έχει συνεργαστεί με επιτυχία στους "πράσινους" με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε κατάθεση πρότασης στο γραφείο των μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Η πρόταση είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, όμως, η οικονομική προσφορά των "ασπρόμαυρων" δεν ικανοποιεί απολύτως την πλευρά του παίκτη. Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 50.000 ευρώ περίπου.

Να σημειωθεί ότι για τον παίκτη εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Άρη, που φέρεται να έχει κάνει καλύτερη οικονομική προσφορά από τους "ασπρόμαυρους". Εξελίξεις επί του θέματος, πάντως, αναμένονται σύντομα.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου