Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ




Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.



Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 συνεχίζεται και είναι πλέον θέμα ημερών να σπάσει και το φράγμα των 1.000 διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι χίλιοι φίλοι του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας τους, θα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν –εντελώς δωρεάν- και με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, την ρέπλικα της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων που διεξήχθη το 1991 στη Γενεύη.


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι η καθυστέρηση στην διάθεση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς, οφείλεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των εταιριών παραγωγής. Ωστόσο, η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο (τύπωμα) και οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Μετά από σχετικό αίτημα πολλών φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και όσων θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω Internet (διαδικασία που επίσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησή της), η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε παραγγελία και διάθεση μεγαλύτερου αριθμού από τις φανέλες του Μπάνε Πρέλεβιτς, πάντα όμως με αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τους πρώτους χίλιους κατόχους διαρκείας.
Υπενθυμίζονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012...
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είναι...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΖΩΜΑ
ΤΙΜΗ
BLACK (Συνδέσμων)
Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα
75€
WHITE
Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα
95€
VIP 5, 6, 7 & 8
108, 109, 110, 111
200€
VIP 1 & 4
VIP 1 & 4
500€
VIP 2 & 3
VIP 2 & 3
1.500€
VIP GOLD
VIP GOLD
3.000€

Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα Μάρκετινγκ, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ειδικού προγράμματος με την επωνυμία «οι 300 του ΠΑΟΚ», με ανταποδοτικά οφέλη για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, με την παρουσία τους στο γήπεδο, την προβολή της επιχείρησής τους και μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με την ομάδα.

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 περιλαμβάνει...
Ολους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και την 1η φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 για την περίοδο 2011-2012
Τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετέχει η ομάδα (Euroleague ή Eurocup)
Δεν περιλαμβάνονται...
Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας
Η 2η και 3η φάση των πλέι οφ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2010-2011. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.
2. Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.


ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 διατίθενται από...
1.Τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής...
Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-20.00
2.Internet
3.Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ (Μόνο για μέλη των συνδέσμων)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1.Κανονικά
2.Συνδέσμων
3.Ανεργοι, Πολύτεκνοι, Φοιτητές και Μαθητές: Τα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας κοστίζουν 75€. Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αυτής της κατηγορίας, απαιτείται και η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών (κάρτα ανεργίας, βεβαίωση ΟΑΕΔ, βεβαίωση σπουδών-πάσο).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1.Μετρητά
2.Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμές έως 6 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από το PAOK Sports Arena). Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός DINERS, AMERICAN EXPRESS.
3.Κατάθεση σε λογαριασμό ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (για σχετικές λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
1.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή
2.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους (π.χ: τα μισά με μετρητά και τα μισά με πιστωτική κάρτα)
3.Στις αγορές μέσω Internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης, ούτε και η ακύρωση της συναλλαγής.
4.Τα εισιτήρια διαρκείας για τις κατηγορίες VIP 1,2,3,4,5,6,7,8 και VIP GOLD, περιλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 σε Ελληνικό Πρωτάθλημα (Α1) και Ευρώπη (Euroleague ή Eurocup).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr
Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινιάζει και μία ακόμη μορφή επικοινωνίας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να εκφράσουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους, αλλά και τα παράπονά τους, στέλνοντας email στη διεύθυνση marketing@paokbc.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου