Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

"Ελάτε γρήγορα!"






Να εισέλθουν άμεσα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέτρεπε τους υποψήφιους επενδυτές ο Λάσλο Μπόλονι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Βαλερένγκα. Παράλληλα, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του να μην επαναπαυτούν και την... πατήσουν όπως αυτοί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:





"Καλημέρα σε όλους. Είναι πολύ καλό τα λέμε μεταξύ μας στην Τούμπα και ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε απόψεις. Μέχρι τώρα είχαμε τρία σοβαρά στάδια στην προετοιμασία μας. Η πρώτη ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών μας και η δουλειά σε αυτό το κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το δεύτερο κομμάτι ήταν όταν επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη και παίξαμε το φιλικό παιχνίδι, αφού ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας στην Ολλανδία. Ήθελα αυτό το ματς για να νιώσω καλύτερα τους παίκτες μου. Η τρίτη περίοδος είναι η έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Ξεκινήσαμε καλά. Το να κερδίσει με 2-0 τη Βαλερένγκα εκτός έδρας είναι κάτι πολύ καλό. Πιστεύω, όμως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αφού τα νυχτοπούλια δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό είναι κάτι που στον Παναθηναϊκό το ξέχασαν χθες. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Κάποιοι θα πουν ότι μετά το 2-0 η πρόκριση τελείωσε. Για εμένα όχι. Μπορεί να πει κάποιος ότι θα κάνει μία καλή επίδειξη, να βγάλει το εγώ του περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτό, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Για αυτό και έχω ξεκινήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα στους παίκτες μου. Ήταν θετικό που δεν δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ματς. Ξέρω ότι αν δεν δεχθούμε και αύριο, θα προκριθούμε. Επίσης, ξέρω ότι αν σκοράρουμε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τη Βαλερένγκα. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά. Μου αρέσουν οι νίκες και το θέαμα, αλλά περισσότερο η πρόκριση."




 

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς του Όσλο:
"Πρώτον η Βαλερένγκα πρέπει να επιτεθεί. Δεύτερον πρέπει να σας πω ότι θα κάνω αυτό που μπορώ και όχι αυτό που θέλω. Αύριο στο γήπεδο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε."

Για το αν τον προβληματίζει η καλή εικόνα της Βαλερένγκα στον αγώνα με τη Λίβερπουλ:
"Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, αλλά με την ψυχολογία τους θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα."

Για τις μεταγραφές που ζήτησε στην προετοιμασία, έτσι ώστε να κοιμάται ήσυχος:
"Όχι. Ακόμη δεν κοιμάμαι ήσυχος. Στην Ολλανδία ζήτησα τέσσερις παίκτες. Τώρα ζητάω το ίδιο, αφού ο Βιτόλο και ο Κουτσιανικούλης έφυγαν. Καλό θα ήταν να αποκτηθούν τέσσερις. Ο ένας ήρθε και τον λένε Πάμπλο Κοντρέρας. Χρειάζομαι δύο παίκτες άμεσα και δύο αργότερα."

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ:
"Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Περιμένω την απάντηση του γιατρού για τους Λαζάρ και Παπάζογλου. Βέβαια, περιμένω τις απαντήσεις των παικτών, από τους οποίους δεν νομίζω ότι θα πάρω καλά νέα."

Για την περίπτωση του Μποκανί:
"Ξέρω ότι βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ. Για μένα από την αρχή ήταν δύσκολο να φέρουμε τον Μποκανί στην Τούμπα. Είδα ότι γράφατε κάποια πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω, λόγω της γλώσσας. Είναι μία περίεργη κατάσταση όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά."

Για το σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί μεταγραφές:
"Όλες οι ομάδες χρειάζονται επιθετικό, έτσι και εγώ. Επίσης, πιστεύω ότι τα ματς κερδίζονται και χάνονται από την κατάσταση που βρίσκεται η κεντρική γραμμή μίας ομάδας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο να σας μιλήσω για το θέμα των μεταγραφών."

Για το τι θέλει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Το μοναδικό πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι, αν κάποια στιγμή θελήσω να χρησιμοποιήσω έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να τον στηρίξουν, όπως μπορούν. Ξέρω ότι τα δίνουν όλα για την ομάδα, άρα δεν χρειάζεται να τους πω κάτι παραπάνω."

Το μήνυμα που στέλνει στους επενδυτές: "Συνήθως, ο σύλλογος και ο προπονητής προσπαθούν να μην πουν τίποτα. Αυτήν την περίοδο το βασικό είναι να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρετε ότι ο σύλλογος έχει συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν στον σύλλογο. Πάνω σε αυτό το θέμα έχω ένα μήνυμα να στείλω. Κάποιος από εσάς όταν τον ρώτησα στην Ολλανδία αν θα έρθει ο επενδυτής, μου είπε ότι για εκείνον είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τώρα το μήνυμά μου σχετικά με τους επενδυτές είναι να έρθουν γρήγορα και να κάνουν το όνειρο αυτό, πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουμε καλά. Αλλά πιστεύω ότι για να δούμε έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό όπως οι οπαδοί του, θέλουμε περισσότερους... μύες. Με τη βοήθεια των επενδυτών μπορεί το όνειρο του δημοσιογράφου να γίνει πραγματικότητα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου