Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι (LIVE)

Συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι (LIVE)


O προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι και αυτός της Ανόρθωσης, Στάνιμιρ Στόιλοφ δίνουν αυτήν την ώρα Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λευκωσία, αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης (11/8).




Αντιπρόεδρος Ανόρθωσης: Γιώργος Κκοσιής
"Θέλω να καλωσορίσω τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που μας τιμούν με την παρουσία τους στο τουρνουά. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και η Ανόρθωση έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Αυτοί είναι ξεριζωμένοι από την Πόλη, εμείς από την Αμμόχωστο και ονειρευόμαστε την επιστροφή μας εκεί. Χαιρόμαστε που έχουμε υποστηρικτές τα αδέρφια μας από την Ελλάδα, στο όχι μόνο ποδοσφαιρικό, μήνυμα που στέλνουμε μέσα από αυτό το τουρνουά."


Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κυριάκος Κυριάκος

"Ευχαριστούμε για την πρόταση, γνωρίζουμε τι σημαίνει να παίζουμε ως ξεριζωμένοι και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε και σε επίσημο επίπεδο".


Προπονητής ΠΑΟΚ: Λάζλο Μπόλονι


Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Ανόρθωσης:
"Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή της Ανόρθωσης. Τους ευχόμαστε να έχουν πολλές ακόμη γιορτές μπροστά τους."

Για τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ και σε τι θα τον βοηθήσουν:
"Δεν είναι ούτε επιβαρυντικό, ούτε απαραίτητο. Σήμερα θα αλλάξουμε λίγο την ομάδα. Για μένα τα δύο φιλικά σε δύο μέρες φορτίζουν την ομάδα και πρέπει τις επόμενες ημέρες να δούμε πολύ καλά το κομμάτι τις αποθεραπείας των παικτών."

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Το ταξίδι ήταν πιο δύσκολο από ότι υπολογίσαμε στην αρχή. Δεν έχουμε μαζί μας τρεις σημαντικούς παίκτες που έπρεπε να μείνουν στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες τους Σαλπιγγίδη, Τσιρίλο και Λαζάρ. Σίγουρα η απουσία σημαντικών παικτών για εμάς, όπως είναι ο Φωτάκης, ο Χαλκιάς, ο Κοντρέρας ακόμη και Αποστολόπουλος μας στοιχίζει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, την προετοιμασία μας και να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν είναι όλη η ομάδα."

Για την κλήρωση με την Καρπάτι Λβιβ: "Αυτόν τον καιρό συλλέγουμε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει ένα πολύ δυνατό κέντρο και σε αυτήν παίζουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Ξέρω ότι θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι από όσο το φανταζόμαστε. Είναι δυνατοί στην έδρα τους και εμείς θα πρέπει να παίξουμε τον επαναληπτικό εκεί. Έχουμε χρόνο για να τους παρακολουθήσουμε περισσότερο και να ετοιμαστούμε κατάλληλα."

Για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ όπου παίζει η ομάδα:
"Στην αρχή ήταν έκπληξη. Παντού όπου βρεθήκαμε υπήρχε κόσμος του ΠΑΟΚ. Στην Ολλανδία ήταν έκπληξη. Στην Κύπρο, για την οποία ξέρω λίγα πράγματα δεν ήταν έκπληξη."


Προπονητής Ανόρθωσης: Στάνιμιρ Στόιλοφ

"Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του στο τουρνουά μας. Πιστεύω ότι απόψε θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να το δει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σήμερα θα δώσω ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να παίξουν για εμάς."



http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=221

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου