Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό: Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ 0-1 (video)



Με 1-0 νίκησε  ο Δικέφαλος του Βορρά τον Πανσερραϊκό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη. Σκόρερ ο Λίνο με πέναλτι στο 27΄.
Θετικά τα μηνύματα που έστειλαν στον Μπόλονι, δύο νεραοί, ο Παναγιωτούδης και ο Πόποβιτς που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.



Ο ΠΑΟΚ με πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα, είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του παιχνιδιού και με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή του πήρε αυτή τη φιλική νίκη, χάρη σε γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  ο Λίνο. Το κέρδισε ο Ρομπέρ μετά από εξαιρετική πάσα του Παναγιωτούδη.
Η ομάδα είχε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ αλλά οι παίκτες δεν είχαν το καθαρό μυαλό να σκοράρουν στις φάσεις που βγήκαν. Στην επανάληψη ο παίκτης που έδειξε μεγάλη διάθεση ήταν ο Πόποβιτς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και σίγουρα έδειξε στον Μπόλονι καλά στοιχεία.
Δεν πέρασε απαττήρητη η συμπεριφορά των διαιτητών οι οποίοι δε δίστασαν να διακόψουν το παιχνίδι σε δύο περιπτώσεις. Τη μία για "στόλισμα" του Πιλάβιου και την άλλη για ένα πανό που σήκωσαν οι φίλοι των γηπεδούχων...

Περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο πέταλο του γηπέδου των Σερρών και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα .
Αν υπάρχει κάτι που άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είναι ασφαλώς η ελπιδοφόρα παρουσία των Πόποβις, Παναγωτούδη (γεννημένος το 1995), καθώς και η ετοιμότητα του Γκαρσία ο οποίος απέχει από τις επίσημες -εντός Ελλάδος- αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου, λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46΄ Γλύκος), Σνάουτσερ, Μαλεζάς (68' Ιντζίδης), Μπαλάφας, Αρίας (46΄Πόποβιτς), Τσουκαλάς (68΄ Τσανδάρης), Ρομπέρ(68΄ Πέλκας) Λίνο (46΄ Έτο), Παπαδόπουλο. Παναγιωτούδης, Γκαρσία.
Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (83΄ Κουτζαβασίλης), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ορφανός (81΄Μουσκάκης), Περπερίδης (72΄Κονέ), Τσαούσης (83΄ Κυριακίδης), Βουτσιάς (53΄Σοάρες), Στεφανίδης (72΄Βρούτσινα), Παντελιάδης.










1 σχόλιο: