Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μαλεζάς: "Θα μας φοβούνται"




«Θα μας φοβούνται…»

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο Καζάν Στέλιος Μαλεζάς παραχώρησε συνέντευξη μέσα από την οποία αναφέρθηκε στον αγώνα που πέρασε αλλά έδωσε το δικό του στίγμα και για την αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
 

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ρούμπιν ανέφερε:

«Είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε ειδικά αν αναλογιστούμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζαμε. Μια ομάδα που συνηθίζει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήραμε αποτέλεσμα, κάναμε και καλή εμφάνιση, εκτός ίσως από τα πρώτα 15΄ του δευτέρου ημιχρόνου.  Επάνω σε αυτό πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε γιατί δεν κρατήσαμε το σκορ, ή γιατί στο τέλος δεν πήραμε και τη νίκη…».  

Για την αμυντική συμπεριφορά ειδικά στις φάσεις ψηλά, ανέφερε: 

Πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι παίζουν και οι αντίπαλοι. Όταν μάλιστα έχεις απέναντί σου την Ρούμπιν Καζάν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Σίγουρα πρέπει να το δούμε αυτό και να βελτιωθούμε, με βασικό στόχο σε κάθε αγώνα να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα.



Ο Έλληνας αμυντικός έκανε και ένα γενικό σχόλιο για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα του από τους Ρώσους και την μεγάλη πίεση που άσκησαν:


Ναι αυτό πιστεύω. Μαζί με το πρώτο ημίχρονο στην Καρπάτι αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Έστω και έτσι κερδίσαμε και σε εμπειρίες για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. 

Σχολίασε και το ότι ο ΠΑΟΚ επιτίθεται καλύτερα, αλλά κινδυνεύει και περισσότερο:

Σαν παίκτης του ΠΑΟΚ θέλω να κερδίζουμε και να είμαστε ομάδα είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν μια ομάδα που είχε καλή αμυντική λειτουργία και δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές  ευκαιρίες για γκολ. Θα πρέπει όμως όταν βγαίνουμε μπροστά να έχουμε και το μυαλό μας στην άμυνα για να μην αφήνουμε τους αντιπάλους μας χώρους για αντεπιθέσεις».

Για το γκραν γκινιόλ παιχνίδι στο τέλος της αναμέτρησης:

Αυτό το είδος του ποδοσφαίρου αρέσει στον κόσμο. Για εμάς είναι διαφορετικά όμως. Πιστεύω ότι παίζοντας με τη Ρούμπιν εκτός έδρας, σε εκείνο το σημείο του αγώνα νομίζω ότι το κύριο μέλημα μας  θα πρέπει να είναι να μην χάσουμε. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο το αποτέλεσμα».

-«Τι σημαίνουν τα δύο ματς χωρίς ήττα; Μήπως πρέπει πλέον να σας φοβούνται οι αντίπαλοι…»

«Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα ώστε αν τώρα δεν μας φοβούνται κάποια στιγμή στο μέλλον να μας… φοβηθούν».

Τέλος σχολίασε και το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό: 

«Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι και για τον κόσμο μας. Εμείς όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο. Το βασικό είναι να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στην Καζάν για να τα διορθώσουμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα δεχθούμε πίεση στο Καραϊσκάκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου