Είναι ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του ΠΑΟΚ και λατρεύεται σαν θεός. Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος πλέον θα δώσει το όνομά του σε σύνδεσμο του Δικεφάλου. Οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Σκύδρα πήραν την απόφαση να ιδρύσουν τον σύνδεσμο του συλλόγου με το όνομα του Ουρουγουανού χαφ.
«Θα τον ονομάσουμε "Πάμπλο Γκαρσία". Ο Ουρουγουανός είναι η σημαία της ομάδας, δεν πρόκειται να μας πουλήσει ποτέ και θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο», ήταν η πρώτη σκέψη των φίλων της ομάδας. Έτσι, δεν έχασαν χρόνο και ο πρόεδρος του Συνδέσμου (τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 19:00, στο κέντρο της Σκύδρας), παραολυμπιονίκης του στίβου, Τάσος Τσίου, ενεργοποίησε τις γνωριμίες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κλείστηκε το ραντεβού με τον Γκαρσία.

«Πήγαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Ν. Μεσημβρία, κι αφού μιλήσαμε μαζί του, οριστικοποιήσαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Του είπαμε ότι επιθυμούμε να πάρει ο σύνδεσμος το όνομά του, μας απάντησε αμέσως "ναι" και προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο. Η γνωριμία μας ήταν ιδιαίτερη, γιατί του δείξαμε τα μπλουζάκια που ετοιμάσαμε για τον σύνδεσμό μας, τα οποία έχουν το όνομά του και τη φωτογραφία του και του άρεσαν πολύ. Είναι μεγάλος παίκτης και γι' αυτό το κάναμε αυτό», τόνισε ο Τάσος Τσίου στη «SportDay».