Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σηκώνει τα μανίκια η νέα διοίκηση



Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη (18/10). Πρόεδρος παραμένει ο Ζαγοράκης, συνεργασία με επαγγελματικά στελέχη, ξεκινούν βελτιωτικά έργα στην Νέα Μεσημβρία


Η πρώτη συνεδρίαση των μελών που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/10). Κατά την διάρκεια του συμβουλίου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα υπάρχει η διάθεση να εφαρμοστούν άμεσα, δείγμα του ότι οι νέοι διοκούντες σηκώνουν τα μανίκια και πιάνουν δουλειά χωρίς να χρονοτριβήσουν.

Κατ' αρχήν αποφασίστηκε να εργαστούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαγγελματικά στελέχη τα οποία θα έχουν, κυρίως, συμβουλευτικό ρόλο, με την έννοια πως θα καταθέτουν προτάσεις που στη συνέχεια θα "φιλτράρονται" από τους διοικούντες για τα περαιτέρω.

Αναλυτικά αποφασίστηκε:

1) Πρόεδρος να παραμείνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης και αντιπρόεδρος να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας. Οσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη δεν μοιράστηκαν οι ρόλοι τους κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα.

2) Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επανδρωθεί με επαγγελματικά στελέχη τα οποία θα αποτελούν το "μυαλό" της νέας διοίκησης σε διάφορα ζητήματα ακόμη και οικονομικής φύσης. Μια απόφαση που υπάρχει η διάθεση να εφαρμοστεί άμεσα.

3) Να αξιολογηθεί το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των γραφείων της ΠΑΕ με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάτι το οποίο επίσης αναμένεται να γίνει άμεσα.

4) Να ξεκινήσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο του "Δικεφάλου" στη Νέα Μεσημβρία. Και αυτό αποτελεί προτεραιότητα αφού στον χώρο υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες που πιθανόν θα δυσκολέψουν τους παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις στα μέσα του χειμώνα.

5) Οι συναντήσεις των νέων διοικούντων να είναι συνεχείς. Μάλιστα, το επόμενο ΔΣ προγραμματίστηκε για την προσεχή Παρασκευή (21/10) την επόμενη του αγώνα με τους Σάμροκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου