Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας Pablo Garcia



Τι κι αν έβρεχε καταρρακτωδώς; Αυτό δεν επηρέασε το Σάββατο (8/10) τους 1000 περίπου φίλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στην πλατεία της Σκύδρας ούτως ώστε να υποδεχτούν τον Πάμπλο Γκαρσία, το όνομα του οποίου φέρει ο σύνδεσμος του περιοχής.




Όπως γίνεται αντιληπτό επικράτησε πραγματικός χαμός κατά την άφιξη αλλά και για την διάρκεια της παραμονής του Ουρουγουανού στην περιοχή που βρίσκεται ο νεοσύστατος σύνδεσμος στην πόλη της Μακεδονίας. Οι "ασπρόμαυροι" οπαδοί χόρευαν μέσα στη βροχή σηκώνοντας τον τόπο στο πόδι.




Λίγο μετά τις 19:30 ο Ουρουγουανός (με την συνοδεία του ατζέντη του, Δημήτρη Καγιόγλου αλλά και του Κώστα Ιωσηφίδη) έκανε την εμφάνιση του, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον επευφημεί και ο παίκτης του "Δικεφάλου" να γίνεται αποδεκτός με ιδιαίτερη θέρμη.
Μάλιστα του δόθηκε μια τιμητική πλακέτα που έγραφε: "Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα είναι ιδέα και εσύ είσαι κομμάτι αυτής της ιδέας. Εκφραστής μέσα στο γήπεδο. ΠΑΟΚ θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία".




"Είμαι πολύ συγκινημένος"
Ο Γκαρσία μετά την παραλαβή της πλακέτας έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένος. "Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Προσωπικά δεν έχω πάρει πολλά τρόπαια στην καριέρα μου. Η δική σας αγάπη, αλλά και αυτή η πλακέτα είναι από τα μεγαλύτερα", είπε ο Ουρουγουανός που στα διάφορα "πηγαδάκια" πέρασε το μήνυμα πως νιώθει ότι βρίσκεται σε μια μεγάλη οικογένεια.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Αναστάσιος Τσίου, δήλωσε σχετικά στο olaPAOK.gr. "Είναι για εμάς τιμή που ο Γκαρσία δέχτηκε να δώσει το όνομά του στον σύνδεσμό μας. Είναι ένα βαρύ όνομα και θα προσπαθήσουμε να το τιμήσουμε σε κάθε εκδήλωσή μας. Αυτό που έγινε σήμερα δείχνει την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ και ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια".

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου