Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πιέζει ο ΠΑΟΚ για άλλα 500 εισιτήρια




Πώς η διοίκηση του "Δικεφάλου" συνεχίζει τις προσπάθειες να καλύψει την "δίψα" του κόσμου. Οι τέσσερις επιστολές της ΠΑΕ στην διοίκηση της Τότεναμ, το αίτημα για παρέμβαση της Πρεσβείας και οι προσωπικές επαφές του Ζαγοράκη.





Τρομακτική είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ. Οπως έχουμε αναφέρει, η διοίκηση του "Δικεφάλου" έχει προμηθευτεί περίπου 2.000 "μαγικά" χαρτάκια για το ματς με τους Αγγλους. Τα 1.250 είναι για τους συνδέσμους, ενώ συνολικά τα 1817 αφορούν το πέταλο και τα υπόλοιπα τα επίσημα.
Η δήλωση του Σπύρου Μηλιωρίδη πως "εάν είχαμε 6.000 εισιτήρια θα είχαν εξαντληθεί", μόνο υπερβολική δεν είναι μιας και οι φίλοι της ομάδας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την "αρπαγή" εισιτηρίων.
Γι' αυτόν τον λόγο στον ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες να προμηθευτούν ακόμη 500 εισιτήρια. Στις τέσσερις επιστολές που έχουν σταλεί στην διοίκηση της Τότεναμ, εκείνη έχει απαντήσει αρνητικά. Ωστόσο, οι επαφές θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της Πέμπτης (17/11) ακόμη και με προσωπικές επαφές του Θόδωρου Ζαγοράκη.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου