Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου



Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο ΠΑΟΚ είναι μπροστά μας, με τα τμήματα του συλλόγου -εκτός της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου- να δίνουν τις μάχες τους στα πρωταθλήματα στα οποία μετέχουν...
Η αυλαία ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου στις 3:00 μ.μ με την αναμέτρηση του τμήματος πόλο στο Αργοστόλι.  



Ακολουθεί χρονικά το παιχνίδι που δίνει στην Καλαμαριά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 4:00.
Η συνέχεια στην Paok Sports Arena στις 5:00 μ.μ. με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται παρουσία κόσμου, τον ανεβασμένο Πανιώνιο, σε αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.
Μία ώρα αργότερα (6:00 μ.μ.) είναι η ώρα του χάντμπολ. Η ομάδα του Στέλιου Υετίωνα ταξιδεύει στην Έδεσσα για να αντιμετωπίσει για την 7η αγωνιστική τον τοπικό Αερωπό, μετά τη 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη -την πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα- και θα προσπαθήσει να τις ντουμπλάρει ώστε να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία.
Στις 7:00 μ.μ. οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα παίζουν στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο τον Εθνικό, έχοντας σαν σύμμαχο την παράδοση Σημαντική απώλεια, η απουσία του 2ου ξένου παίκτη (Ρομέρο). 
Την Κυριακή μπαίνουν στο "χορό" τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ. Πρώτα με την Κ17 -πρωτοπόρο στη βαθμολογία- η οποία υποδέχεται στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου την Κέρκυρα στις 11:00.
Ακολουθεί η Κ20 (12:30), που με τη σειρά της υποδέχεται σε αναβληθέντα αγώνα την αντίστοιχη του ΟΦΗ στη Νέα Μεσήμβρια. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την 6η αγωνιστική, αλλά αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής παικτών του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα Νέων.
Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής (2:30μ.μ.), η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο "Βικελίδης" τον συμπολίτη σε παιχνίδι που οι γηπεδούχοι το έχουν αναγάγει σε ... αναμέτρηση της χρονιάς!

paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου