Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

PRE GAME Π.Α.Ο.Κ-ΠΑ​ΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (by Jones-fcpaok.gr, και by "salpi")





Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είπαμε, συζητήσαμε, γράψαμε, ακούσαμε. Τα αστεία έχουν τελειώσει. Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση, 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Δεν είναι δυνατόν, δεν το χωράει το μυαλό μας. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι για αυτή τη θέση. Το βάρος της φανέλας δεν είναι για τέτοια διαφορά από την κορυφή. Δεν ταιριάζουν όλα αυτά στην ιστορία του συλλόγου. Ελπίζω να το έχουν συνειδητοποιήσει οι πάντες. Αυτοί που θα παίξουν σήμερα το βράδυ με τον Παναιτωλικό στις 19:30 (Novasports 1) πρέπει να γουστάρουν πραγματικά να παίζουν για την ομάδα.



Να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι από το ξεκίνημα της περιόδου. Να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιοι από αυτούς να μην έχουν ξαναπαίξει στη βασική εντεκάδα του Δικεφάλου. Να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράν τα ασπρόμαυρα. Αυτοί που θα πάνε σήμερα στο γήπεδο πρέπει ένα να έχουν στο μυαλό τους. Τη νίκη. Φωνή και συμπαράσταση από το πρώτο λεπτό. Ούτε συμπάθειες, ούτε αντιπάθειες. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται. Υγιείς, δυναμικούς, διψασμένους για νίκη. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αναστήσουμε την ομάδα, να ανεβάσουμε και πάλι τον Αετό στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία μας για το δυναμικό «ντου». Όσοι πιστοί προσέλθετε και όσοι γουστάρετε παίξτε!
ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ
ΣΚΟΡ
ΣΚΟΡΕΡ
ΜΝΗΜΕΣ
1975 – 76
4 – 1
Γκουερίνο – 2
Σαράφης
Αναστασιάδης

1976 – 77
2 – 1
Ορφανός – 2
Ο Γκουερίνο και ο Ιωσηφίδης αστόχησαν σε πέναλτι.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(Ν – Ι – Η)
ΤΕΡΜΑΤΑ
(Υ – Κ)
1960 – 69
0
0 – 0 – 0
0 – 0
1970 – 79
2
2 – 0 – 0
6 – 2
1980 – 89
0
0 – 0 – 0
0 – 0
1990 – 99
0
0 – 0 – 0
0 – 0
2000 – 09
0
0 – 0 – 0
0 – 0
2010 – σήμερα
0
0 – 0 – 0
0 – 0
ΣΥΝΟΛΙΚΑ
2
2 – 0 – 0
6 – 2







Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιάς,  Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Σταφυλλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σπαντάτσιο, Φωτάκης, Λάζαρ,  Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Παπάζογλου.
Κανονικά λοιπόν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας μετά την δύσκολη αυτή εβδομάδα που πέρασε και τα όσα ακούσαμε για τις σχέσεις του παίκτη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έκπληξη επίσης αποτελεί ο αποκλεισμός από την αποστολή του Τσιρίλο και του Αρίας που στα τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκαν ως βασικοί και ίσως είναι ένα μήνυμα του Μπόλονι για την κακή τους εμφάνιση στο παιχνίδι στην Τρίπολη. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Έτο, που έχει επανέλθει όμως από το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα δάχτυλα του ποδιού του, οι δυο μεταγραφές του Σεπτεμβρίου Γιάννου και Κατσικάς καθώς και οι τραυματίες Λίνο, Ίβιτς, Τσουκαλάς, Λεονάρντο.

Ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να ξεκινήσει τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει το ντεμπούτο του στην Super League o Κώστας Σταφυλλίδης, ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι'αυτό! Ευχόμαστε να πάρουν σειρά κι άλλοι παίκτες της Β' ομάδας αφού οι συγκυρίες βοηθούν στον να εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ τα δικά του παιδιά, τα δικά του Ελληνόπουλα. 
Στο δεξί άκρο αναμένεται να αγωνιστεί ο Σνάουτσνερ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Στέλιος Μαλεζάς με παρτενέρ τον Σωτήρη Μπαλάφα. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, που την παρουσία έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η ομάδα μας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ο Κοστίν Λαζάρ. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Γιώργος Φωτάκης, με τον "χαζομπαμπά" Αντελίνο Βιεϊρίνια στα αριστερά του και τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης, που επιστρέφει κι αυτό μετά από απουσία περίπου ενός μήνα. Βέβαια μετά τα όσα είδαμε στον καταρτισμό της αποστολής, ίσως να δούμε και άλλες εκπλήξεις στο βασικό σχήμα όπως η πρώτη εμφάνιση σε αυτό του Σπαντάτσιο...

By "salpi"

Ο ΠAOK πρέπει να κερδίσει για να σπάσει το σερί των χαμένων παιχνιδιων.Η αποστολή αποτελείται απο τους:Χαλκια, Κρεσιτς, Αθανασιαδη, Αποστολοπουλο, Γεωργιαδη, Μαλεζα, Μπαλαφα, Παπαζογλου, Σαλπιγγιδη, Σφυλιδη, Φωτακη,Κοντρερας, Γκαρσια, Λαζαρ, Ρομπερ, Σναουτσνερ, Βιερινια, Σπανταστιο. Αποκλείστηκαν απο την αποστολή οι Τσιριλο, Ετο, Γιαννου, Κατσικας. Ο ΠAOK πρέπει να μην επηρεαστεί από τον καλό και ενθουσιασμένο Παναιτωλικο, που έρχεται με φόρα. Ελπίζω να κάνουμε ενα καλό ματς και να κερδίσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου