Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Θα χρειαστεί πάθος και δύναμη"





Πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στη νίκη στο ματς με τον Αρη σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη





Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: "Κατ' αρχήν, το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν θετικό για εμάς. Η αλήθεια είναι πως πηγαίναμε και για την ισοπαλία και για τη νίκη. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε πως αυτή τη χρονιά στην Ιταλία πάει πάρα πολύ καλά η Ουντινέζε αλλά ξέραμε πως έχει και δυο σημαντικές απώλειες, του ΝτιΝατάλε και του Ισλα και καλώς ή κακώς αυτοί οι παίκτες είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούμε να παίξουμε κι όσο έχουμε δείξει αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα κι αυτό κρατάμε.
Πιστεύω πως δεν ήταν στη δυναμική της ομάδας αλλά στο σύστημα που έπαιξε ... Μας μπέρδεψαν λίγο με το σύστημα, έπαιξαν 3-5-1-1 κι έπρεπε να προσαρμοστούμε ανάλογα με τους παίκτες που έβγαιναν από τα πλάγια. Και στο πρώτο εικοσάλεπτο είναι η αλήθεια ότι υποφέραμε λίγο. Εβγαιναν από παντού αλλά ευτυχώς σε μια δυο φάσεις η τύχη ήταν με το μέρος μας, κρατήσαμε το μηδέν και πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε σε καμία φάση και το μηδέν - μηδέν ήρθε άνετα".


Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Σίγουρα είναι πολύ θετικό όταν έχεις να χάσει δώδεκα αγώνες στο Europa League, ένας θεσμός ο οποίος είναι πολύ σοβαρός και συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες. Αυτό μου λέει πως όταν η ομάδα παίζει στο Europa League είναι πολύ σοβαρή, ότι προσέχει πάρα πολύ κι ότι δεν είναι τυχαία τ' αποτελέσματα που φέρνει. Γιατί τυχαίο μπορεί να ήταν ένα, δυο κι όχι δώδεκα".


Για την παρουσία των ΠΑΟΚτσήδων στο "Φρίουλι": "Ηταν πάρα πολύ ευχάριστο για εμάς. Πιστεύω πως ακόμη κι ολόκληρος ο κόσμος το έχει καταλάβει, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι παντού. Σε κάτι τέτοια ματς, που είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα, πάντα μας στηρίζουν και στην ουσία παίζαμε στην έδρα μας. Η Ουντινέζε δεν είχε περισσότερους φιλάθλους από ότι είχαμε εμείς".


Για το ματς με τον Αρη: "Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, πρέπει να γίνει, καλώς ή κακώς η κούραση μετράει αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι μη χάσουμε γιατί ξέρουμε ότι και για εμάς και για τον κόσμο αυτό το παιχνίδι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι ολόκληρη η χρονιά γι' αυτούς και το καταλαβαίνουμε κι εμείς από το μέρος μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά τα ματς πιστεύω κρίνονται στο πάθος και στη δύναμη. Αμα έχεις πάθος και δύναμη και δείξεις πολύ θέληση μπορείς να το πάρεις το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου