Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2

"Πρόθεσή μου να μείνω"

ΤΑ ΓΚΟΛ:
http://www.youtube.com/watch?v=KyKE9sH_jHo&feature=player_embedded


ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (73΄ Παναγιωτούδης), Λάζαρ, Γεωργιάδης (65΄ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (57΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (90'+ Πατσατζόγλου), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74΄ Τζανής), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου (90' + Γιάκος), Ζαμπρέλα, Βάντερσον


Σκόρερ: 7'  Βίλα (σουτ), 70' Γεωργίου (σουτ), 71'  Παπάζογλου (σουτ)







ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΜΠΟΛΟΝΙ
Η νοοτροπία των παικτών του απασχόλησε τον Λάσλο Μπόλονι στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
"Ηταν ένα ακόμη φυσιολιογκό ματς στην Τούμπα στο οποίο δεν μπορέσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη και δεν δείξαμε ιδιαίτερη ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματα. Από ότι φαίνεται αυτό τείνει να γίνει ένα μόνιμο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.
Αν ήθελα, θα μπορούσα να μιλήσω για την κυριαρχία της μπάλας αλλά αυτή ήταν στείρα. Θα μπορούσα να μιλήσω για τις ευκαιρίες που είχαμε για γκολ, σίγουρα όμως δεν βρήκαμε τρόπο να προκαλέσουμε έκπληξη στην επίθεση και το κέντρο", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:
"Γι' αυτό τον λόγο ανέφερα πως είναι ένα φυσιολογικό απόγευμα γιατί με 1-2 λάθη πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν βρήκαμε ικανότητα να αντεπεξέλθουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αλλάξουμε πολλά, αλλά πρέπει να βρούμε απάντηση γιατί εκτός έδρας παίζουμε τόσο καλά και δεν μπορούμε να παίξουμε καλά εντός. Εχω εξήγηση, αλλά την κρατάω για μένα".

Για το πως σχολιάζει πως ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ με τον ίδιο τρόπο στην Τούμπα και αν μπορεί να αλλάξει αυτό: "Υπάρχουν λύσεις γι' αυτό. Πιθανόν και εμείς να έχουμε λύσεις εάν αλλάξουμε την φιλοσοφία μας. Καταρχήν το πιο σημαντικό είναι να έχεις ικανότητα να αναλάμβάνεις την ευθύνη σου. Και οι νέοι και οι παλιοί. Είναι πιθανό να χάσεις την μπάλα στο κέντρο. Προφανώς μιλάτε για τον Γιάννου. Τέτοιου είδους λάθη δεν είναι τα πρώτα, αμέσως μετά όμως πρέπει να διορθώσεις το λάθος. Είτε αυτός που το κάνεις, είτε άλλος. Αυτά πρέπει να τα έχεις μέσα σου. Δεν είμαι σίγουρος εάν έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά".


Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει δίχως τον Γκαρσία, τον Μαλεζά και τον Φωτάκη και αν αυτοί είναι αναντικατάστατοι: "Ξέρετε πως τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Αλλά και με τους Γκαρσία, Φωτάκη και Λάζαρ, έχουμε δεχτεί ανάλογα γκολ".


Για το αν φοβούνται οι παίκτες του ΠΑΟΚ λόγω ευθυνών: "Αν κάποιος φοβάται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τέτοια ερωτήματα βάζω και εγώ στο μυαλό μου. Αν έχουμε την ψυχολογία του νικητή στην καρδιά μας. Είμαστε μια ομάδα νικητών;".


Για το γιατί κάνει μόνιμα αλλαγή τον παίκτη που παίζει αριστερά και όχι ποτέ τον Σαλπιγγίδη: "Αν δεν κάνω λάθος είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Κρατάω τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Η δεύτερη απάντηση είναι πως ο Σαλπιγγίδης είναι στην δεξιά πλευρά που παίζει και ο Γεωργιάδης".


Για το αν μπορεί να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο για το ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη στα πλέι οφ δεδομένου πως ο τελευταίος τον τελευταίο καιρό απουσιάζει από την Τούμπα: "Δεν μπορώ να δώσω εγγυήσεις. Ούτε η τράπεζες δεν δίνουν εγγυήσεις. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει. Το ότι δεν δίνω κάποιες απαντήσεις και τις κρατάω για μένα είναι ότι δεν θέλω να βγάλω κάποια πράγματα προς τα έξω. Οι φίλαθλοι, όσες φορές τους χρειαστήκαμε, ήταν μαζί μας.
Προσπαθήσαμε σε όλο το αυτό διάστημα να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη εικόνα με τους νέους παίκτες που έπαιξαν. Σε αυτό το διάστημα έδειξαν ευγενικοί σε αυτό που είδαν. Θα δουλεύουμε για να φτάσουμε αυτούς του παίκτες σε ένα υψηλό επίπεδο. Εχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά και οι παίκτες πολύ. Επίσης κάποιες φορές χάνουμε ενέργειες για το τίποτα. Δεν έχω άλλη λύση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου