Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. - Δόξα Δράμας στις 19:00




LINK:  fcpaok.gr


Την νίκη μετά από έξι εντός έδρας αγώνες- πέντε ήττες, μια ισοπαλία- αναζητά η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να κλειδώσει την συμμετοχή στα play off.



Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεσή του, τούς τιμωρημένους Λάζαρ και Φωτάκη και σκέφτεται να καλύψει τα κενά τους με τους Παναγιωτούδη και Γιάννου αντίστοιχα. Χαλκιάς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στα στόπερ θα βρεθεί το σίγουρο δίδυμο των Μαλεζά και Τσιρίλο. Αριστερά θα παίξει ο Σταφυλίδης (πάντα σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο Μπόλονι στην χθεσινή προπόνηση) και δεξιά ο Έτο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο από τις 25 Ιανουαρίου και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Τότε αντικαταστάθηκε στο 40΄ λόγω τραυματισμού. Η τριάδα της επίθεσης λογικά θα απαρτίζεται από τον Αθανασιάδη στην κορυφή, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Νιμανί αριστερά. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ντάριο Κρέσιτς λόγω τενοντίτιδας, αλλά και οι Σνάουτσνερ, Κατσικάς, Τσουκαλάς και Ρομπέρ.

Η 18μελής αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους παρακάτω: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Νιμανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου