Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Στη ζωή παίζουν σημαντικό ρόλο κι άλλα πράγματα...»


«Στη ζωή παίζουν σημαντικό ρόλο κι άλλα πράγματα...»

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, υπέγραψε  το διακανονισμό για τα οφειλόμενα που έχει η ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση της αδειοδότησης της UEFA.

 
To ποσό που οφείλεται στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ -δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του- είναι της τάξης των 170.000€ και ο Μπαλάφας χωρίς ιδιαίτερη σκέψη αποδέχτηκε τον διακανονισμό, χωρίς μάλιστα να αξιώσει κάποια χρήματα άμεσα.
Ο συμπαθής μέσος έδειξε πολύ καλή διάθεση απέναντι στην ομάδα, επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που πιστεύουν στον εξαιρετικό χαρακτήρα του...


 Ο Αρτινός μέσος μίλησε στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" για τον τρόπο που σκέφτηκε πριν βάλει την υπογραφή του στα έγγραφα διακανονισμού του με την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Προχώρησα σ' αυτή την κίνηση δίχως δεύτερη σκέψη. Ούτως ή άλλως και να μην υπέγραφα, πάλι χρήματα δεν θα έπαιρνα. Καθένας ποδοσφαιριστής έχει τη δική του λογική και τον δικό του τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα. Προσωπικά, έτσι έκρινα, έτσι αποφάσισα. Είναι κι αυτή μία βοήθεια προς την ομάδα. Αλλος στη θέση μου θα μπορούσε να είχε πράξει διαφορετικά, αλλά για μένα στη ζωή παίζουν σημαντικό ρόλο κι άλλα πράγματα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου