Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Δεν πήρε υπογραφή από τρεις

Δεν πήρε υπογραφή από τρεις


Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες τον φάκελό του στην ΟΥΕΦΑ και πλέον φαίνονται όλα τα αγκάθια.
 
 

Πρώτα απ όλα, έχουν γίνει οι συμφωνίες με όλους για τους διακανονισμούς, πλην των Βλάνταν Ίβιτς, Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να κατανοήσουν οι συγκεκριμένοι πως θα πληρωθούν πιο εύκολα αν μπει η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, προτίμησαν να μην υπογράψουν τα έγγραφα που τους έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο καθένας για τους λόγους τους.

Είναι ξεκάθαρο επίσης, πως οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τους τρεις είναι πλέον κάκιστες και σημείο επαφής είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα βρεθεί έστω και τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στην ΟΥΕΦΑ με ένα άνοιγμα 1,2εκατ. ευρώ δεν είναι και ότι καλύτερο, δηλαδή δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να κληθεί ο ΠΑΟΚ σε απολογία και να εξηγήσει στην ΟΥΕΦΑ το τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκεί, θα πέσει πάλι το όνομα του Ιβάν Σαββίδη και το ενδεχόμενο να επενδύσει ο τελευταίος στην ομάδα, όπως βέβαια και η εντυπωσιακή μείωση του μπάτζετ αλλά και η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και έβγαλε όλες τις ΠΑΕ από τις αρχικές της προβλέψεις.

Υπάρχει και ενδεχόμενο να περάσει απευθείας ο ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά χωρίς τις υπογραφές των τριών, αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από έκπληξη. 

paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου