Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μεγάλες προσφορές & δώρα σε αυτούς που θα πάρουν διαρκείας!



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κηρύσσει την έναρξη μεγάλης κλήρωσης με ιδιαίτερα προνομιακά δώρα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2012-2013).

Οι τυχεροί θα κερδίσουν:






ΔΥΟ (2) ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ με την αποστολή της Α« ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια (ένα ταξίδι για δύο άτομα / αγώνα).

«ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ» - ΔΕΚΑ (10) ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Ένας φίλαθλος - κάτοχος διάρκειας κάθε μήνα θα περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον ΠΑΟΚ (θα παρακολουθήσει την προπόνηση της Α» ομάδας στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, θα περιηγηθεί στους χώρους του γηπέδου, θα γνωρίσει από κοντά, θα συζητήσει και θα φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες, τέλος θα γευματίσει με έναν παίκτη της ομάδας).

ΠΕΝΤΕ (5) ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ UMBRO της νέας περιόδου (2012-13)

ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ»

20 «FIFA 12» για PLAYSTATION 2
20 «FIFA 12» για PC/DVD
20 «FIFA 12» για XBOX 360

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά, παρουσία συμβολαιογράφου, μετά το τέλος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (20.07.2012), σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokfc.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου