Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"Βαρύ το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη"


«Ανοικτό» του Μαλεζά, «βαρύς» ο Σάλπι

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Σαλπιγγίδη κρίθηκαν υπέρογκες από την Φορτούνα που παραιτείται από την περίπτωσή του, ενώ για τον Μαλεζά τονίζουν ότι οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βέρνερ, οι απαιτήσεις του Σαλπιγγίδη κρίνονται υπερβολικές και το οικονομικό χάσμα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αναγκάζει τους Γερμανούς να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο για την περίπτωση του Μαλεζά αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Ως εκ τούτου, τα γερμανικά Μέσα προτίμησαν να ασχοληθούν με το ενδεχόμενο απόκτησης των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέλιο Μαλεζά, παρά το γεγονός ότι η Φορτούνα επικράτησε της Ομπερχάουζεν με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση. Κάτι που προφανώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων γράφτηκε: «Η Φορτούνα υποτίθεται ότι είχε δεσμεύσει τον Έλληνα διεθνή Στέλιο Μαλεζά, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Η πιθανότητα μεταγραφής δεν επιβεβαιώνεται είτε λόγω της πρότασης του κλαμπ για ανανέωση είτε λόγω και της άρνησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη», με τον αθλητικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Βολφ Βέρνερ, να τονίζει για την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού: «Τα πράγματα που εκείνος φαντάζεται δεν είναι αποδεκτά σε εμάς».
Παράλληλα, σε άλλο Μέσο δήλωσε για την περίπτωση του Μαλεζά: «Όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες», ενώ για τον «Σάλπι» επεσήμανε: «Δεν είναι πια στόχος για εμάς. Ίσως θα μπορούμε να τον πληρώσουμε σε πέντε χρόνια αν καθιερωθούμε στην Μπουντεσλίγκα».

Tέλος, η westdeutsche Zeitung ανέλυσε τις δύο περιπτώσεις αναφέροντας: «Υπάρχει ένδειξη ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα παρουσιαστεί ένας τουλάχιστον παίκτης από την Ελλάδα. Τα στοιχεία συμφωνούν στον Στέλιο Μαλεζά του οποίου η αγοραστική αξία είναι 2,5 εκατομμύρια και είναι πιθανό να γίνει η μεταγραφή με λιγότερα από 500 χιλιάδες ευρώ.
Ο μισθός του παίκτη δεν θα υπερβαίνει τα στενά περιθώρια της Φορτούνα. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ».

1 σχόλιο: