Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στην Λεβερκούζεν ο Σταφυλίδης!



Παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Σταφυλίδης με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 1.500.000  ευρώ.




Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν όσον αφορά τον Κώστα Σταφυλίδη. Η Γερμανική ομάδα κάλυψε πράγματι την ρήτρα των 1,5εκατ. ευρώ και αποκτά τον ποδοσφαιριστή που ήδη ταξιδεύει στην Γερμανία!!
 
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση προς τον παίκτη ήταν άκρως δελεαστική αφού έφτασε στα 2,2εκατ. ευρώ  για πέντε χρόνια, κάτι που σήμαινε πως ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να παρουσιάσει κάτι καλύτερο σε αυτόν.

Μάλιστα, αυτό το ποσό, είναι χωρίς να κάνει ούτε μία συμμετοχή, αφού κάθε μία που θα κάνει θα μπορεί νατου αποφέρει μεικτά περίπου 20 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ανεβαίνει αν η ομάδα του νικήσει.

Ο ΠΑΟΚ έριξε στο τραπέζι κάποιεςδικές του απαιτήσεις και κατάφερε σε πρώτη φάση να διατηρήσει τον παίκτη για έναν χρόνο ακόμη, δίνοντας τα χρήματα που έπαιρνε με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην ομάδα, ποσό που μειώνεται αν ο Σταφυλίδης κάνει συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ κράτησε ποσοστό 10% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Σήμερα το πρωί ουσιαστικά έφτασε η επίσημη πρόταση της Λεβερκούζεν στη ΠΑΕ, αφού μέχρι και εχθές που το θέμα διέρρευσε, υπήρχε μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον που είχε μεταφερθεί μέσω μάνατζερ.

Οι αποδοχές του Κώστα Σταφυλίδη θα πενταπλασιαστούν (από 60.000 ευρώ σε 300.000 ευρώ) ενώ ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε για την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη και τον Ιβάν Σαββίδη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου