Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Που βρίσκονται οι επαφές ΠΑΟΚ-Σάλπι



Σε πολύ καλό κλίμα γίνονται τις τελευταίες μέρες οι επαφές του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους.




 Για την ΠΑΕ είναι δεδομένο πως στα τωρινά οικονομικά δεδομένα (ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ) δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, ωστόσο για να πετύχει νέο συμβόλαιο με τον διεθνή επιθετικό και πάλι θα πρέπει να φτάσει στα οικονομικά της όρια.

Από την άλλη πλευρά, για τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη η καλή θέλησή του αφού και με λιγότερα χρήματα από ότι του έδινε ο Παναθηναικός ήρθε στην Τούμπα και όλο αυτό το διάστημα δέχεται να μένει πίσω στις πληρωμές (του οφείλεται περίπου 1.000.000 ευρώ) χωρίς να διαμαρτύρεται. Και πάλι όμως είναι θετικός να συζητήσει περαιτέρω μείωση των απολαβών του. Τι ζητά λοιπόν ο παίκτης και τι δίνει η ΠΑΕ και ποιο είναι το σημείο που δεν τα έχουν βρει ακόμη;

Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν το 1,6 εκ. ευρώ που αντιστοιχούσε στα επόμενα δύο χρόνια συμβολαίου του Σαλπιγγίδη να μετατραπεί σε τριετές συμβόλαιο. Δηλαδή περίπου 530.000 ευρώ ετησίως. Από την άλλη ο ποδοσφαιριστής αντιπροτείνει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές αποβαλές 2,4 εκ ευρώ. Δηλαδή 600.000 ευρώ ετησίως. Η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, υπάρχει όμως διαφορά και στον χρόνο συνεργασίας.
Αυτά είναι τα σημεία τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι ο Σαλπιγγίδης -άλλο ένα δείγμα της καλής θέλησής του- είναι ιδιαίτερα διαλλακτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα οφειλόμενά του.



olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου