Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Χαρίζει τα οφειλόμενα και φεύγει Ο Κρέσιτς συναντήθηκε με τον Γεωργιάδη και ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του χαρίζοντας περίπου 300.000 ευρώ.


Ενα ακόμη ζήτημα ποδοσφαιριστή ανοίγει για τον ΠΑΟΚ... Αυτό αφορά τον Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (27/7) ο Κροάτης τερματοφύλακας ζήτησε συνάντηση από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Γεωργιάδη στην οποία τού γνωστοποίησε την πρόθεσή του να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ χαρίζοντας τα δεδουλευμένα που κυμαίνονται σε ένα ποσό μεταξύ 250.000-300.000 ευρώ.
Για τους λόγους που τον οδηγούν σε αυτή την απόφαση δεν μίλησε ο Κρέσιτς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βλέποντας πως δεν έχει διάθεσή να μείνει είναι έτοιμος να συναινέσει έχοντας μάλιστα την σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Οριστική εξέλιξη θα υπάρχει μετά από συνάντηση που θα γίνει αύριο (28/7) αλλά μοιάζει απίθανο να αλλάξει η κατάσταση και ο 28χρονος τερματοφύλακας να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κρέσιτς με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2013, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να διεκδικήσει χρήματα από ενδεχόμενη πώλησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου