Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αύριο τα ξαναλένε με Σάλπι, η πρόταση σε Μαλεζά




Ενα ακόμη βήμα στα διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Στέλιο Μαλεζά για την παραμονή τους στον ΠΑΟΚ έγινε το απόγευμα της Τρίτης (24/7).
Σε ό,τι έχει να κάνει στο θέμα του Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός...

είχε με τον Ζήση Βρύζα μια ολιγόλεπτη κουβέντα στην οποία συζητήθηκαν τα δεδομένα και αποφασίστηκε να γίνει αύριο νέο ραντεβού παρουσία του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Αγγελή, στο οποίο το θέμα θα συζητηθεί πιο διεξοδικά. Αν και είναι καλό το κλίμα που υπάρχει στις μεταξύ τους συζητήσεις, την δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.


Υπερτερεί των Γερμανών η πρόταση του ΠΑΟΚ σε Μαλεζά
Εξέλιξη σημειώθηκε και στο θέμα του Στέλιου Μαλεζά με την κατάθεση έγγραφης πρότασης για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2015. Στον ποδοσφαιριστή προτείνονται απολαβές υψηλότερες από αυτές που του προτείνει η Φορτούνα και θα τον καταστήσουν τον δεύτερο υψηλότερο αμοιβόμενο Ελληνα στον ΠΑΟΚ μετά τον Σαλπιγγίδη και φυσικά στην πρώτη γραμμή των συμβολαίων του "Δικεφάλου".
Συγκεκριμένα στον Κατερινιώτη αμυντικό προτείνονται πάγιες απολαβές 230.000 ευρώ (η πρόταση των Γερμανών μετά βίας φτάνει τις 200.000 ευρώ για δύο χρόνια) που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τις 320.000 ευρώ ετησίως.
Στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να ιολοκληρώσουν την συμφωνία με τον Μαλεζά αφού ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα και η νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών προσδιορίζεται την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου