Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις


Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις


Προσπαθώντας να βρουν μια κοινή συνισταμένη, οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους τρεις ποδοσφαιριστές, που ακόμα δεν έχουν υπογράψει τους νέους διακανονισμούς, συνεχίστηκαν και χθες με θέρμη.




Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βάλουν ένα τέλος και σε αυτό το «καυτό» ζήτημα, που παραμένει ανοιχτό, ταλαιπωρεί ομάδα και κόσμο, και φυσικά απειλεί το σύλλογο με... μπερδέματα διεθνών προεκτάσεων. 
Ο φάκελος που στάλθηκε στην ΟΥΕΦΑ είναι μεν αρκετά γεμάτος από τα απαιτούμενα έγγραφα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι τρεις εκκρεμότητες είναι φυσιολογικό να επικρατεί και μια ανησυχία έως ότου αποφανθεί οριστικά η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Και χθες, λοιπόν, οι επαφές της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» εταιρείας με τους Βλάνταν Ίβιτς, Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο, συνεχίστηκαν, ή μπορεί κάποιος να πει ότι επανάρχισαν, με την επίλυση του προβλήματος να μην επέρχεται όμως. Οι ανταλλαγές προτάσεων και απόψεων θα συνεχιστούν, με τους «ασπρόμαυρους» να ευελπιστούν πως λίαν συντόμως θα έχουν βρει την άκρη και θα αποσπάσουν τις υπογραφές και των τριών πρώην πλέον ποδοσφαιριστών της ομάδας. Σίγουρα από τη μεριά τους οι παίκτες έχουν μεγάλο δίκαιο.

Όμως, εάν πραγματικά αγάπησαν τον ΠΑΟΚ, κι αν θέλουν να πάρουν πιο γρήγορα τα χρήματά τους, επιβάλλεται να σκεφτούν πιο σφαιρικά. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ θα αποφέρει περισσότερα έσοδα και πιο σύντομα, οπότε και αυτοί θα αρχίσουν να καρπώνονται τα οφειλόμενα πιο γρήγορα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου