Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Βρύζας κατά Metrosport


Βρύζας κατά εφημερίδας

Γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, έκανε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος απαντά σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας, για το θέμα του Στέλιου Μαλεζά.
 
 
Η γραπτή δήλωση αναφέρει:



«Σχετικά με το απαράδεκτο και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» (25.07.2012) έχω να δηλώσω τα εξής:

Για το μόνο που δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς, τους πέντε μήνες που βρίσκομαι στη θέση του προέδρου,  είναι ότι προσπάθησα να αποκρύψω την αλήθεια ή ακόμη χειρότερα να παραπλανήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Απαντήσεις για το ήθος του καθενός δίνει η διαδρομή και η στάση του. Εγώ από τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μπορώ να κατηγορηθώ ως διπρόσωπος και ψεύτης. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Υ.Γ.: Προς ενημέρωση του κόσμου και όσον αφορά το θέμα Μαλεζά, κάναμε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων υψηλότερη και από την πρόταση της γερμανικής ομάδας και ευελπιστούμε στη θετική του απάντηση».

Η απάντηση αυτή έρχεται ως συνέχεια του εκνευρισμού που υπήρχε από το πρωί στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αφού στο πρωτοσέλιδο της συγκεκριμένης εφημερίδας γινόταν λόγος για πρόταση ανανέωσης στον Μαλεζά "για τα μάτια του κόσμου" και πως υπάρχει συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την πώλησή του.

Στην ΠΑΕ θεωρούν ακόμα καλύτερη απάντηση την πρόταση που έγινε στον Κατερινιώτη αμυντικό, η οποία οικονομικά, είναι καλύτερη από αυτήν των Γερμανών και περιμένουν την απάντησή του.

paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου