Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Λόρενς: «Πρόκληση ο ΠΑΟΚ»


Σε καλή κατάσταση ο Lawrence

Και μετά τον Βιβιάν, ο Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός παρουσιάστηκε δεύτερος από τον ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έδειξε από την πρώτη του επαφή με τα ΜΜΕ, μία σχετική άνεση, αλλά μετέφερε και την αύρα του ποδοσφαίρου από το νησί. Μίλησε για πρόκληση και τα κοινά των δύο χωρών…

Και για τον Λίαμ Λόρενς, υπήρχε πρόλογος από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή του Ιρλανδού και είπε χαρακτηριστικά: «Εχει μεγάλη καριέρα και στην Ιρλανδία, αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ειλικρινά  δεν ξέρω πολλούς παίκτες με την δική του παρουσία στα γήπεδα, που να έχουν έρθει στη χώρα μας για να παίξουν ποδόσφαιρο και ειλικρινά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας και μάλιστα για τα δύο επόμενα χρόνια».


Ο Λίαμ Λόρενς βγήκε με την σειρά του τις απαραίτητες φωτογραφίες και πήρε θέση για τις πρώτες του δηλώσεις. «Ο ΠΑΟΚ είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, η πρόκληση του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει και αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη και γιατί όχι να μην είμαστε και από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Λίαμ Λόρενς και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις για τον εαυτό του και την απόφασή του, είπε: «δεν ήταν εύκολη απόφαση ούτε για μένα, ούτε και για την οικογένειά μου. Νομίζω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να με βοηθήσει να σταθώ και να διακριθώ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν έχω δει την ομάδα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεχίσει την πορεία της με τον καλύτερο τρόπο».

Ο Λόρενς αναφέρθηκε επίσης…
Στα κοινά Ελλήνων και Ιρλανδών:
«Ξέρω ότι υπάρχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά Ελλήνων και Ιρλανδών. Ξέρω και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είναι πολύ παθιασμένοι και μου θυμίζουν και το πάθος των οπαδών της Στόουκ που αγαπούν και αυτοί τόσο πολύ την ομάδα τους».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Αγωνίζομαι πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, αλλά έχω παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο και δεξιά και αριστερά και από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή μου που θα με χρησιμοποιήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου