Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Η μπουτίκ κάτω από τη στέγη της ΔΙΜΕΡΑ Ε.Π.Ε.Αλλαγή δεδομένων στο θέμα της εμπορικής εκμετάλλευσης του καταστήματος κάτω από τη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.


Την θέλησή του να αναλάβει άμεσα όλα όσα αφορούν στα οικονομικά του ΠΑΟΚ έχει δείξει ξεκάθαρα ο Ιβάν Σαββίδη από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα. η λειτουργία της νέας μπουτίκ. Ως γνωστό, η διοίκηση Βρύζα είχε προκρίνει την δημιουργία μίας εταιρίας περιορισμένης ευθύνης, στην οποία μέτοχοι θα ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ και το μέλος της διοίκησης, Στέφανος Σαράτσης. Η εταιρία θα εκχωρούσε τα κέρδη από τη λειτουργία της μπουτίκ στην ΠΑΕ και έτσι μ' αυτό τον τρόπο θα ξεπερνιόταν το νομικό κώλυμα βάσει του οποίου η ΠΑΕ δεν μπορεί να λειτουργήσει απευθείας μπουτίκ.
Πλέον το συγκεκριμένο σχέδιο εγκαταλείπεται και την λειτουργία της μπουτίκ αναλαμβάνει η ΔΙΜΕΡΑ Ε.Π.Ε., μέσω της οποίας έχει γίνει η επένδυση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Στον εντός έδρας αγώνα με την Ραπίντ θεωρείται απίθανο να λειτουργήσει η μπουτίκ, αλλά οι άνθρωποι του Σαββίδη επισπεύδουν τις διαδικασίες για να είναι όσο το δυνατό γρηγορότερα έτοιμη να λειτουργήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου