Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δώνης: "Ανασύνταξη!"

















Στην ανάγκη για άμεση ανασύνταξη της ομάδας αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης: «Καταλυτικό ήταν σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η παθητική μας εμφάνιση, όπου ουσιαστικά δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια, ώστε να την κρατήσουμε και να δημιουργήσουμε αντεπιθέσεις.
Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και ειδικά το δεύτερο, όπου λειτουργήσαμε εντελώς ανώριμα», είπε αρχικά ο προπονητής του και προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό όλων για τη συνέχεια: «Επειδή πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύσκολες βραδιές και άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα. Να λειτουργήσουμε σαν μεγάλη ομάδα και να ανασυνταχθούμε γρήγορα. Χάσαμε έναν στόχο που τον θέλαμε πολύ, αλλά για αυτό που φτιάχνουμε και θέλουμε δεν ήρθε και η καταστροφή».

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Το κρίσιμο ήταν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα μας, δημιουργήσαμε φάσεις θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά δεν σκοράραμε. Ειδικά στην μία φάση ήταν ο Αθανασιάδης που έχει πετύχει όλα μας τα γκολ. Μπορεί να μην ήταν η τυχερή μας βραδιά σήμερα».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Μας προβλημάτισε η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, γιατί ήταν παθητική η συμπεριφορά μας. Ήμασταν εντελώς παθητικοί όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια και σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Σταθήκαμε σε ένα συντηρητικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ίσως και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, αλλά λειτουργήσαμε λάθος και στα δύο γκολ που δεχθήκαμε».

Για αυτό που έφταιξε: «Όταν παίζεις άμυνα σε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις εξηγήσεις. Κάνεις διαπιστώσεις και όταν πάει κάτι διαφορετικά προσπαθείς να το αλλάξεις. Έχω παράπονα από την απόδοσή μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς τα πάντα να τα εξηγήσεις».

Για τον αποκλεισμό: «Ένας αποκλεισμός και ένα κακό αποτέλεσμα επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία, ειδικά όταν είμαστε στην αρχή και όταν πρόκειται για νέα ομάδα. Πρέπει να συγκροτηθούμε πάρα πολύ γρήγορα και να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο, που είναι το παιχνίδι της Δευτέρας. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα που έχουμε, προέκυψε και θέμα με τον Λαζάρ που μάλλον δεν θα είναι μαζί μας λόγω Εθνικής, ενώ ο Γκαρσία υποτροπίασε σήμερα και ουσιαστικά μετά το 70 παίζαμε με 10 παίκτες».

Για την παρουσία του Βιβιάν: «Πριν από κάθε παιχνίδι σκέφτομαι πάντα τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Σημασία έχει η συνολική απόδοση της ομάδας».

Για τη Ραπίντ: «Ήταν μία καλή ομάδα. Κατάφερε να πάρει την πρόκριση γιατί ήταν καλύτερη στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο και η κλήρωση για την πορεία της. Δεν μπορώ να πω εγώ τι μπορεί να κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου