Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

φιλικό: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 1-0





Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός και ο Ισπανός τερματοφύλακας "σκόρπισαν" χαμόγελα στην φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραικού με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Γιάννου στο 34', ενώ ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αρκετούς νέους παίκτες. Λίγος κόσμος στην Τούμπα, υβριστικά συνθήματα από μερίδα των οπαδών κατά του Ζαγοράκη





Το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Πανσερραικό με 1-0 μάλλον περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό που θα μπορούσε να κρατήσει κανείς από το συγκεκριμένο ματς ήταν η εμφάνιση των Λόρενς και Χακόμπο. Ο πρώτος ήταν ιδιαίτερα κινητικός, είχε συμμετοχή στο γκολ του Γιάννου, ενώ ο Ισπανός ενέπνεε σιγουριά κάτω από το τέρμα του "Δικεφάλου". Ο Γιώργος Δώνης ακόμη έδωσε χρόνο σε αρκετούς "μικρούς" του ΠΑΟΚ (έπαιξε μπροστά σε μια Τούμπα με λίγο κόσμο) στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αισθητά .

Το πρώτο μέρος και τα συνθήματα κατά Ζαγοράκη
Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ με το καλημέρα, με τον Ρομπέρ στο 9' να σουτάρει και η μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Στο 17 ο Μπανγκουρά έπιασε το σουτ αλλά ο Χακόμπο απέκρουσε, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Γεωργιάδης πλάσαρε, όμως, οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Ο Λόρενς προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Πανσερραικού, με τον Ιρλανδό στο 34' να κάνει μια συρτή σέντρα και ο Γιάννου με προβολή να διαμορφώνει το 1-0. Στην διάρκεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση, με τον "Δικέφαλο" να είναι κινητικός στο πρώτο 45λεπτο, αλλά να έχει και πολλά "νεκρά" διαστήματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει αισθητά. Φάσεις δεν γινόταν και γενικώς υπήρχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο μέρος. Εως το 71' ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ρίξει τέσσερις "μικρούς" στο ματς, τους Δεληγιαννίδη, Κίτσιου, Πόποβιτς και Δεμιρτζόγλου. Στα... αξιοσημείωτα της επανάληψης τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη.
* Ωραίες στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα όταν ένα νεόνυμφο ζευγάρι -αφού βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και... αποθεώθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (68' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Ρομπέρ (69' Δεμιρτζόγλου), Λίνο, Φωτάκης (55' Κίτσιου), Λόρενς (78' Παπαδόπουλος), Κάτσε (88' Κιόσε), Ιντζίδης, Γιάννου (69' Πόποβιτς)

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82' Καρασαλίδης), Τσαούσης (88' Τσούτσης), Σιάκκας (72' Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88' Τσιμίκας), Ανάκογλου (88' Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60' Μπονέρης), Μπαγκουρά (82' Καψάλης), Κόντος (82' Γκουγκουλιάς)


Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος
Α' βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης
Β' βοηθός: Νεκταρία Τσαγκάρη
4ος διαιτητής: Γιώργος Μάστακας

2 σχόλια: