Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ηχηρή μεταγραφή και νέο γήπεδο




Ο Ιβάν Σαββίδης εξέπληξε ευχάριστα με τις απαιτήσεις του για τον νέο ΠΑΟΚ, στην συνάντηση με το Δ.Σ. της ΠΑΕ, τον Δώνη και τους παίκτες. Ζήτησε άμεσα μέτρα για να μπει τέλος στην "πληγή" των επεισοδίων. "Όσοι μπορείτε να ακολουθήσετε σε ένα μεγάλο ΠΑΟΚ θα ωφεληθείτε, όσοι δε μπορείτε θα φύγετε" ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες.

Εντυπωσιακό μπάσιμο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε στην Τούμπα για πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, ενώ λίγο το απόγευμα συνομίλησε με τον Γιώργο Δώνη και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνοντας πως βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.
Άμεσα μέτρα για την κερκίδα και νέο γήπεδο
Ο Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιώργο Γκουροβανίδη, και ένα ακόμη άτομο του στενού περιβάλλοντός του συμμετείχε για περισσότερες από τρεις ώρες στο διοικητικό συμβούλιο. Το μεγαλύτερο κομμάτι της κουβέντας αναλώθηκε σε δύο ζητήματα. Στην λήψη προληπτικών μέτρων για να πάψουν να υπάρχουν τα φαινόμενα βίας στην Τούμπα και στο θέμα του νέου γηπέδου. Για το πρώτο ζήτημα η κουβέντα κράτησε πάνω από μια ώρα και ο Σαββίδης έδειξε σφόδρα ενοχλημένος από όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα με την Ραπίντ.
"Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δημιουργείται πολύ κακή εικόνα για τον σύλλογο και μας πάει πολύ πίσω. Πρέπει να πάρουμε άμεσα προληπτικά μέτρα", τόνισε και ζήτησε από τους υπεύθυνους στα θέματα ασφαλείας και σχέσεων με τους οπαδούς να του καταθέσουν εγγράφως μέσα σε ένα μήνα τις προτάσεις τους.

Ο Σαββίδης έδειχνε αποφασισμένος να τελειώσει με αυτή την "πληγή" του ΠΑΟΚ ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάξει τα πάντα. 'Εκανε μαζί με τα στελέχη της διοίκησης και βόλτα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, από τις σουίτες μέχρι και τα αποδυτήρια, θέτοντας τους για πρώτη φορά ζήτημα νέου γηπέδου. Τους ρώτησε την άποψή τους για το που πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο, αν πρέπει να ανακατασκευαστεί το υπάρχον και πήρε την απάντηση πως ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με την Τούμπα. Ξεκάθαρα έδειξε ότι στο μυαλό του το θέμα του νέου γηπέδου έχει κυρίαρχη θέση.

"Φέρε μου ένα ηχηρό όνομα να το πάρουμε"
Μετά το συμβούλιο, ο Σαββίδης, οι εκπρόσωποί του και τα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στην Νέα Μεσημβρία όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Δώνη αρχικά. "Σου έχω εμπιστοσύνη, προχώρα στο έργο σου", του είπε ζητώντας από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να του εξηγήσει το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. "Διάλεξε ένα ηχηρό όνομα αν κρίνεις πως μπορεί να μας βοηθήσει για να τον αποκτήσουμε". Επισήμως λοιπόν ο ΠΑΟΚ ψάχνει για μια ηχηρή κίνηση στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου.

"Θέλω να πάω τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά"
Η... περιοδεία του Ιβάν Σαββίδη ολοκληρώθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μπαίνει στα αποδυτήρια και να γνωρίζεται προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές. "Στόχος μου είναι να πάω τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά και θέλω από εσάς να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Οποιος ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο θα κερδίσει πολλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όποιοι όμως δεν ανταποκριθούν θα φύγουν από την ομάδα", ξεκαθάρισε ο Σαββίδης βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του για την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου