Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε ινκόγκνιτο την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί με θέματα του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα των Σπορ του Βορρά ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε ινκόγκνιτο στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη προκειμένου να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: "Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ηρθε ινκόγκνιτο όπως είχε κάνει και όταν "κλείδωσε" η συμφωνία με τη διοίκηση του ερασιτέχννη ΠΑΟΚ (παραμονές Δεκαπενταύγουστου) και στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, είχαν εμφανιστεί οι Αντόν Καντάρεφ και Μαρία Γκοντσάρεβα.
Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει στις κατάλληλες κινήσεις που είναι απαραίτητες για την αλλαγή κλίματος στον ΠΑΟΚ την παρούσα χρονική στιγμή, ειδικά μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Κυρίως για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να απευθυνθεί στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ που περιμένει να τον ακούσει με πολύ μεγάλη προσοχή, για τα μελλοντικά του σχέδια για την ομάδα.
Ο Σαββίδης απέφυγε να δημοσιοποιήσει την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως στενοί του συνεργάτες, υποστήριζαν πως δεν έχουν ενημέρωση για την παρουσία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη".

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου