Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πατάνε... γκάζι Κλάους και Ίβιτς




Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά στην επιστροφή των τραυματιών προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Και απ' ότι όλα δείχνουν, τουλάχιστον για δύο ποδοσφαιριστές, αυτή δεν είναι μακριά. 

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Βλάνταν Ίβιτς ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και αυτές τις μέρες περνούν... τεστ προκειμένου να ενταχθούν και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός έχει το γνωστό πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Κλάους δοκιμάζεται σε συνθήκες αγώνα (σε σουτ, τελειώματα κ.α.) για να διαπιστωθεί αν ο πόνος είναι ανεκτός και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Παρόμοια η κατάσταση και για τον έμπειρο μέσο, με μόνη διαφορά ότι το πρόβλημά του είναι στη μέση. Και ο Σέρβος περνά από διάφορα τεστ και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Θετικά μηνύματα και από τον Γκαρσία

Η τρίτη κατά σειρά επιστροφή αναμένεται να είναι του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος λόγω του γεγονότος ότι έχει να διαχειριστεί την πρώτη (σοβαρή) θλάση του στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Πιθανόν, όμως, από βδομάδα να είναι απολύτως καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου