Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0





Ο ΠΑΟΚ έφυγε από τα «Πηγάδια» με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), μη μπορώντας να πετύχει κάποιο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» ήταν πιο επιθετικός, ενώ στο δεύτερο προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση στις καθυστερήσεις χάρη στις φαρμακερές σέντρες του Ρομπέρ. Ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος για 7ο ματς.




Ο ΠΑΟΚ, από τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα και μέχρι και το σημερινό «Χ» (0-0) με την Ξάνθη στα «Πηγάδια», μετράει επτά ματς αήττητος. Μόνο αυτό μπορεί να κρατήσει ο «Δικέφαλος» από τον αγώνα με την Ξάνθη, μια και η εμφάνιση των παικτών του Μπόλονι - ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο - ήταν κακή.

Μόλις, όμως, μπήκε στο ματς ο Ρομπέρ, δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τις σέντρες του, αλλά την μία ο Γιάννου και την άλλη ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν να... κλέψουν τη νίκη στα «Πηγάδια». Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα μετά την είσοδο στον αγώνα του κινητικού Βλαχοδήμου.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75' Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (89' Καζάκης), Πόι, Ντάνι, Μάνταλος (65' Bλαχοδήμος).

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς (63' Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης.

Κίτρινες: Εντιμάρ, Μπέρτος - Σνάουτσνερ, Μαλεζάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου