Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2


Θρίαμβος και τρίτη θέση


 Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να βλέπουν . Παρατεταγμένος μαεστρικά στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε δίκαια και πανάξια την ΑΕΚ με 0-2 και την προσπέρασε στην βαθμολογία.



ΑΕΚ - ΠΑΟΚ live Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν κουρασμένος σωματικά και ψυχικά μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη. Αυτή η ομάδα του Μπόλονι όμως ήταν τόσο καλά στημένη μέσα στο γήπεδο, τόσο πειθαρχημένη που πραγματικά έδειξε την διαφορά της από την ΑΕΚ την οποία κέρδισε φέτος για Τρίτη φορά.

Στο 16΄ ο Γεωργιάδης και στο 66΄ ο Αθανασιάδης σφράγισαν την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος κινδύνεψε μόνο από κάποιες στημένες φάσεις και από τα… χέρια του Λυμπερόπουλου.

Παίζοντας άριστα το 4-2-3-1 ο Δικέφαλος είχε ηγέτη στο πρώτο ημίχρονο τον Γκαρσία και άκρως απειλητικό τον Γιώργο Γεωργιάδη που τόσο έλειψε τις περασμένες εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και στην επανάληψη όπου τον ηγετικό ρόλο του Γκαρσία πήρε ο Λάζαρ. Ο Ρουμάνος έκανε τα πάντα και τελικά έδωσε την εξαιρετική ασίστ στον Κλάους για το 0-2.

Το τελευταίο 20λεπτο ήταν διαδικαστικό και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φθάσει στο 0-3 αν Λάζαρ και Γεωργιάδης συνεργάζονταν λίγο καλύτερα σε μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν. 




* Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (46' Γκερέιρο), Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας (63' Βάργκας), Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης (46' Σιαλμάς)
Στον πάγκο είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Ρίκκα, Βάργκας, Κοντοές


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκαρσία, Γεωργιάδης (82' Ρομπέρ), Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (73' Μπαλάφας), Λαζάρ (87' Ιβιτς), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης
Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Ρομπέρ, Ίβιτς, Γιάννου
Σε σχέση με το τελευταίο ματς ο Γεωργιάδης παίρνει την θέση του Ρομπέρ και ο Σνάουτσνερ του Ετο


Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Τέταρτος διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας)

paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου