Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος pre game



Για μία ακόμη νίκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ το απόγευμα (19:30, Novasports 1) του Σαββάτου (21/1) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με 4-2-3-1 θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος του Βορρά. Με 4-3-3 θα παραταχθούν οι Κυανέρυθροι.



ΠΑΟΚ

Με φόρα από την νίκη – πρόκριση (2-0) της Τετάρτης (18/1) επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο το Σάββατο (21/1) στην Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο αγωνιστικό τέμπο και θα παρουσιαστούν σοβαροί ώστε να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με 4-2-3-1 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν: ο Γλύκος στο τέρμα, οι Ετο, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης στην άμυνα, οι Λαζάρ, Γκαρσία, Ίβιτς στο κέντρο και οι Σαλπιγγίδης, Λίνο, Αθανασιάδης στην επιθετική τριάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Πανιώνιος

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος το Σάββατο (21/) στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι Κυανέρυθροι θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους απέναντι στον Δικέφαλο και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν έχοντας εναντίον τους την παράδοση που τους φέρνει να έχουν ηττηθεί στις 14 από τις 16 τελευταίες επισκέψεις τους.

Στα αγωνιστικά ο Ακης Μάντζιος θα παρατάξει τον Ιστορικό με 4-3-3 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Σιδεράκης στο τέρμα, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Σιόβας, Ρόκας στην άμυνα, Ρόβας, Κούρντι, Ομο στο κέντρο και Γουνδουλάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ στην επίθεση.

Η αποστολή του Πανιώνιου: Ρόβας, Κουλουχέρης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ομο, Σταυροθανασσόπουλος, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Σταματής, Μπούζας, Ντούνης, Κούρος, Ρόκας, Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου