Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Μπόλονι: "Δε δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς"Εμφανώς απογοητευμένος ο Λάσλο Μπόλονι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο, στάθηκε όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και σε όσα του καταλόγισε ο Γιώργος Δώνης.Τα όσα είπε ο Ρουμάνος:
Τελείωσε για μας η διοργάνωση, λυπόμαστε και εκνευριζόμαστε. Είναι μια νορμάλ αντίδραση... Έχουμε λόγους να εκνευριζόμαστε. Η αίσθηση μου είναι ότι ελέγχαμε το παιχνίδι για 90 λεπτά. Η ποιότητα της εμφάνισης μας δεν ήταν καλή, αλλά αρκούσε για να συνεχίσουμε στο κύπελλο. Ίσως χρειαζόμαστε ένα 10% ακόμη απόδοσης ή τύχης. Αυτό δεν το είχαμε σήμερα, και το παιχνίδι γύρισε εναντίον μας. Σίγουρα λυπόμαστε αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εκνευριστώ με τους παίκτες μου, γιατί νομίζω ότι δεν παίξαμε απλά για 45 δευτερόλεπτα. Και μέσα σε αυτά δεχθήκαμε δύο γκολ και τελείωσε η ιστορία.
Θα πρέπει να πω ότι ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες τεχνίτες και γρήγορους και σήμερα για μένα για πρώτη φορά από τότε που δουλεύω εδώ, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη που αντιμετώπισα, έχουν μια θετική εικόνα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια γιατί το πάλεψαν ως το τέλος, μπορεί να τους βοήθησε και λίγο ο Θεός αλλά το αξίζουν.
Χάσαμε αλλά πρέπει να συγχαρώ και τους παίκτες μου γιατί έδωσαν ότι είχαν. Είχαν καλή νοοτροπία. Σίγουρα περιμένουμε κάθε φορά όλο και περισσότερα πράγματα. Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι και την πρόκριση αλλά χάσαμε και κάποιους παίκτες. Αυτό είναι κακό γιατί συνεχίζουμε μια δύσκολη περίοδο με δύσκολους αντιπάλους.
Ερ: Στο β' ημίχρονο λόγω κόπωσης ή τακτικής φάνηκε πολύ αμυντική παρουσία μας;
Απ: Είναι καλύτερο να βάζεις δέκα γκολ, πάντα θες να σκοράρεις. Αλλά δεν θέλεις και να δεχθείς. Ψυχολογικά ξέρεις ότι στο κύπελλο αν δεχθείς γκολ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είχαμε και επιθετικούς στον πάγκο για να εισάγουμε νέο αίμα στην επίθεση. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εύκολο. Σίγουρα θέλω κάθε φορά να πετυχαίνουμε και περισσότερα αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε.
Ερ : Ο Φωτάκης αντικαταστάθηκε γιατί είχε πρόβλημα;
Απ : Ναι.
Ερ : Για την καταγγελία του Δώνη τι έχετε να πείτε;
Απ: Εγώ να απολογηθώ; Γιατί; Σε ποιόν;
Ερ : Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε ότι επιτεθήκατε σε κάποιον...
Απ : Δεν είμαι υποκριτής, αλλά επίσης δεν δέχομαι και μαθήματα από κανέναν. Δεν μου αρέσει όταν σε κάποια κακή για μας στιγμή και μες τα νεύρα και όταν είμαστε λυπημένοι, οι αντίπαλοι να έρχονται και να το παίζουν κυνικοί και έξυπνοι. Τα ίδια συναισθήματα, δεν τα είδα από την πλευρά τους όταν νόμισαν ότι αδικήθηκαν στο πέναλτι και πίεσαν το διαιτητή, κάτι που τους ωφέλησε στο β΄ μέρος. Επίσης δεν είδα την ευγένεια τους όταν τους κερδίσαμε πριν λίγες μέρες, να έρχονται στα αποδυτήρια μας για ευγένειες. Οπότε το ξαναλέω, δεν δέχομαι συμβουλές και υποδείξεις από κανέναν. Έχουν καλή ομάδα και κόουτς, το σέβομαι αλλά δεν είμαι κι εγώ υποκριτής.
Ερ : Φοβάστε ότι μετά το σημερινό, ότι η ομάδα δεν θα ανταποκριθεί σωστά;
Απ: Είχα ένα στόχο. Το να είμαι ικανοποιημένος απ τη δουλειά που γίνεται. Χάσαμε ένα παιχνίδι μετά από δύο μήνες, και όλοι κλαίνε για καταστροφή. Δεν θα σας πω αυτό που πραγματικά θέλω. Κάνουμε πολλά πράγματα με όλους (διοίκηση παίκτες) σε δύσκολες συνθήκες και όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Όσοι δεν θέλουν δε καταλαβαίνουν.
Ερ: Ο Ρομπέρ από ένα σημείο και μετά εκτέλεσε πολλά στημένα. Υπάρχει λόγος;
Απ: Ποιος σας λέει ότι δεν μπορεί να χτυπήσει κόρνερ; Δεν συμφωνώ. Είδαμε διαφορετικό παιχνίδι. Τα πρώτα δυο κόρνερ του Πάμπλο δεν ήταν καλά. Και το να χτυπάει ο Λίνο κόρνερ δεν είναι εύκολο για να καλύψει στην επιστροφή την άμυνα. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να εκτελούν στημένα. Άλλες φορές καλά, άλλες όχι.
Ερ: Έχετε σχόλιο για την είσοδο των οπαδών στο τέλος; Για τη διοίκηση:
Απ: Δεν μ αρέσουν αυτά τα πράματα. Ο ΠΑΟΚ έχει το Ζαγοράκη και τους άλλους που κάνουν τα πάντα για την ομάδα, άλλες φορές σωστά άλλες όχι. Αλλά δουλεύουν. Από 30000 κόσμο μπαίνουν μέσα 150.Αλλά έχω μια άλλη ερώτηση: Με ποιο τρόπο μπαίνουν μέσα; Πως είναι δυνατόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου